Galaxy S6, 4GB RAM'lı İlk Telefon Olabilir!

S6 metalik kasa olacak ve bataryası sabit olup yani bataryayı çıkaramayacağız.

10 dakikalık şarjla %50 doluluk oranı tahahhütü verirken enerji tasarrufunu artırarak işletim sisteminden de maksimum faydayı vaad ediyor.

Aynı zamanda parmak izi ile tuş kilidi de gelecek.

GT-I9300 Tapatalk

Magazalara düssün önce, telefonu elime aldiktan sonra tercihimi yaparim bence

eskiden samsung cok fazle elestiriliyordu plastik malezeme kulaniyor ve telefon ucuz gorunuyor diye al sana simdi iphoneden daha saglam bi malzeme ve daha iyi hissiyat sunan bir telefon ustelik ozelikleri iphone 100 basar ekranindan tut islemci DDR4 ram kablosuz sarj ssd hafizesine kadar

Ama iOS > Android, o yüzden hiçbir zaman Apple'i geçemeyecek.

vay arkadaş çok geride kalmışım teknoloji hususunda , benim bilgisayarda yok 4 gb ram :D

Android kullanan kaldımo yav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Baslatmayin la samsunga da iPhone a da. Bizim sponsorumuz kim? Huawei. Vallahi sırf sponsorumuz diye ascend g7 aldım 64 bit... Taş gibi telefon muadillerinden daha kaliteli daha ucuz...

samsun ezip gecmis iste daha ne debelenip duruyorsunuz
ayni iplenmeyen tinerciler gibi oldunuz siz de ha

2l

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marka fanatikliği yapmaktan ziyade hep teknolojik üstünlükten yana oldum.

Dikkatimi çeken bir şey var; IOS kullananların Android kullananlara devamlı laf çakma çabası. Devamlı bir savunma halinde olmaları ve kötüleme çabaları.

Hayır arkadaşım. IOS bir Android değildir, keza zıttı da bu yöndedir. İkisininde birbirinden üstün ve aşağı kalır yanları vardır.

İşletim sistemlerini kafanızda yarıştırmak yerine markaların çıkardığı telefonları yarıştırın. Ben 2000 TL veriyorum bu telefona ama hangi özellikleri günlük kullanımda ne kadar işime yarıyor.

Sırf Iphone olduğu için ya da Samsung olduğu için telefona para vermeyin.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt