Furkan KAN
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.219
- 189
- 938
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son gelen bilgilere göre jon snowu oynayan arkadaş artık dizide yer almayacakmış. dönerse herhalde azor ahai olarak başka bi tiple döner. Allah belalarını versin bunu yapanların. :/
Stannis bitti demeden bitmez. Ucuncude olacak ıns
Göstermediklerine göre bir iş var orada. Ya da benim gibileri trollluyorlar.Stannis çükü tuttu zannimca
Göstermediklerine göre bir iş var orada. Ya da benim gibileri trollluyorlar.
Stannisin ölü bedenini görmem lazım. Ben hala kralimizdan umutluyum.Kafasinin bedeninden kilic esliginde kopusunu mu gostereceklerdi . Hem stannis amca ne halta yarar bu saatten sonra. Sacma sapan dizi yaw her sezon kurtlar vadisi gibi bir bok olmuyor ama herkes oluyor
@Osman Uzdu
Stoneheart bomba spoilerler;
(Read at own risk)
Brienne bulacak nerdeyse öldürecek
Bir sonraki kitapta (5) Brienne Jaimeyle bir yere gidecek
Jaime aslında başka bir yere gidecekti (Freylerle Catelynin abisiyle savasacakti), o yerde orada birisi onunla beraber kalacak. O kişi = Stoneheart clandan.
Stoneheart, SCleglane ve Dondarrion 1 takımda.
ne kadar spoiler meraklisin lan![]()
@Osman Uzdu
Stoneheart bomba spoilerler;
(Read at own risk)
Brienne bulacak nerdeyse öldürecek
Bir sonraki kitapta (5) Brienne Jaimeyle bir yere gidecek
Jaime aslında başka bir yere gidecekti (Freylerle Catelynin abisiyle savasacakti), o yerde orada birisi onunla beraber kalacak. O kişi = Stoneheart clandan.
Stoneheart, SCleglane ve Dondarrion 1 takımda.
Önce malı görelim.her spoilera 1000 tl ödemen gerekiyor.
yav şükrü üşenme reis zamanın olunca detaylı yaz özen az. bune yav bısey anlamadım. harbi diyorum bak sen detaylı yazcam ince ince anlatcam de beklerim ben. ama boyle bı spoiler olmaz kusra bakma spoilerında bı haysiyeti şerefi var yahu
edit. yuh o nasıl bir ittifak len. iyiymiş.
edit2. ittifak spoilerından dolayı 1gunluğune laykını verıyorum laykın tamamen sende kalması ıcın diğer kısmıda duzgun yaz