JY9XJJ.jpg
:D

Jon snow dönmezse izlemem bu diziyi yeter artik cektigimiz

Futbolda aatif, serdar aziz, bilal

GoT'da olly, ramsey bolton, reel aka theon greyjoy mu izlicez lan

Bu dunyanin adaletini...

son gelen bilgilere göre jon snowu oynayan arkadaş artık dizide yer almayacakmış. dönerse herhalde azor ahai olarak başka bi tiple döner. Allah belalarını versin bunu yapanların. :/

Hakkaten böyle olursa HBO'yu yakarım, yeter ulan bir gün yüzü göstermediniz şu aileye. Yazara da kafam girsin afedersiniz. Tutturmuş iyi insanların başına iyi şeyler gelmez diye. Artık heyecanlanmıyoruz ki yani. 6. kitapta koyar yeni bir karakter, şerefli ahlaklı fln, daha yeni tanıdığında biliyorsunki pis bir şekilde ölecek, kulağına ejderha sırt dikeni fln sokacak birşey yapacak illa manyak yazar

Stannis bitti demeden bitmez. Ucuncude olacak ıns

Göstermediklerine göre bir iş var orada. Ya da benim gibileri trollluyorlar.

Kafasinin bedeninden kilic esliginde kopusunu mu gostereceklerdi . Hem stannis amca ne halta yarar bu saatten sonra. Sacma sapan dizi yaw her sezon kurtlar vadisi gibi bir bok olmuyor ama herkes oluyor

Kafasinin bedeninden kilic esliginde kopusunu mu gostereceklerdi . Hem stannis amca ne halta yarar bu saatten sonra. Sacma sapan dizi yaw her sezon kurtlar vadisi gibi bir bok olmuyor ama herkes oluyor
Stannisin ölü bedenini görmem lazım. Ben hala kralimizdan umutluyum.

Osman Uzdu

Stoneheart bomba spoilerler;

(Read at own risk)

Brienne bulacak nerdeyse öldürecek

Bir sonraki kitapta (5) Brienne Jaimeyle bir yere gidecek

Jaime aslında başka bir yere gidecekti (Freylerle Catelynin abisiyle savasacakti), o yerde orada birisi onunla beraber kalacak. O kişi = Stoneheart clandan.

Stoneheart, SCleglane ve Dondarrion 1 takımda.

@Osman Uzdu

(Read at own risk)

Jaime aslında başka bir yere gidecekti (Freylerle Catelynin abisiyle savasacakti), o yerde orada birisi onunla beraber kalacak. O kişi = Stoneheart clandan.

yav şükrü üşenme reis zamanın olunca detaylı yaz özen az. bune yav bısey anlamadım. harbi diyorum bak sen detaylı yazcam ince ince anlatcam de beklerim ben. ama boyle bı spoiler olmaz kusra bakma spoilerında bı haysiyeti şerefi var yahu

edit. yuh o nasıl bir ittifak len. iyiymiş.

edit2. ittifak spoilerından dolayı 1gunluğune laykını verıyorum laykın tamamen sende kalması ıcın diğer kısmıda duzgun yaz

Son düzenleme:
@Osman Uzdu

(Read at own risk)

bi kaka anlamadım

Sahura kadar dizi izleme keyf
5.sezon ilk bölümü izledim pek birşey olmadı yine sonlara doğru dizi çoşacak sanırım

yav şükrü üşenme reis zamanın olunca detaylı yaz özen az. bune yav bısey anlamadım. harbi diyorum bak sen detaylı yazcam ince ince anlatcam de beklerim ben. ama boyle bı spoiler olmaz kusra bakma spoilerında bı haysiyeti şerefi var yahu

edit. yuh o nasıl bir ittifak len. iyiymiş.

edit2. ittifak spoilerından dolayı 1gunluğune laykını verıyorum laykın tamamen sende kalması ıcın diğer kısmıda duzgun yaz

Bugünlük 1. spoilerle başlayalim bari.

Brienne Stark'in kizlarini ararken bir yerde Biterle dövüsecek. Ayni Biter Stoneheart clan'da. Stoneheart Clan, Berric Dondarrrion ve ekibi + Stoneheart ve bir kaç yaratiklarla olusan bir clan. Her neyse, Brienne'i Stoneheart'a getirecekler. Brienne zamaninda Jaime'i öldürmedi diye Brienne öldürmek isteyecek kahramanin. Brienne aglayacak zirlayacak ve 4. kitap öyle bitecek.

AMA 5. kitapta yeniden Brienne'i görücez, bu sefer Jaime'ye gelip, Stark kizini buldugunu söyleyecek. Jaime'yle beraber bir yere gidecekler. Çok kisa bir bölüm ayirdilar Brienne için.

cCc

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt