Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
ne zaman düşer yeni bölüm beklemekten kurudum kurudummm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
game of wiki adresinden biraz bakiyim dedimde ne derin hikayesi geçmişi varmış arkdaş. daha dizide enazından benim duymadığım tipler mevcut
ormanın çocukları
ötekiler
en uzun gece
white walker ile evlenen lord commander
ve dahada devam ediyor böyle yeni yeni şeyler çıkmaya
ama enazından ejderha camı nerden geliyor onu anlamış oldum.
1 saate yakın inceledim siteyi, GOT evreninin bu kadar derinlikli olduğunu bilmiyordum.
azönce farkettim ötekiler ismi ak gezenler diye değiştirilmiş dizide. lostta da yer alan benzer isimde bi gruptan dolayıymış.
böyle daha iyi olmuş ama
![]()
Ötekiler olmazmış hakikaten, ak gezenler cuk oturmuş.
O bahsettiğin siteyi okuduktan sonra dedim ki;
Umarım diziyi sağlam bütçeli bir film ile noktalarlar; her ne kadar devasa bütçeye sahip olsada dizi neticede pek ''epik'' sahne çekemiyorlar...
öyle tabi birde sitede gördüğüm kadarıyla gününü izlediğimiz olayların çok öncesinde yaşananlar daha fena geldi bana. dediğin gibi keşke bi şekilde o kısımları bari sinemaya dökseler.
Aynen dizinin geçtiği zaman diliminden çok daha çekici geldi bana da geçmiş.
Zaten çözemiyorum neden böyle yaptıklarını... Yüzüklerin Efendisi içinde aynısı geçerli; halbuki silmarillion'da anlatılanlar çok daha ilgi çekici. Yüzüklerin efendisinde çok güçlü gösterilen Sauron yalnızca teğmen düşün yani(1. karanlık lord dönemi)
Nete oynadiktan sonra hemen dusuyor zaten.düştümü nete ? neyse uykulu uykulu hiç etmeyeyim yarın akşam akarım
Heh.
*Tahmin ettiğim gibi Strong = Gregor Clegane. Qyburn bu ara sapık herifin teki.
*Bran kitapta böyle flashback gördüğünü hatırlamıyorum. Dövüş sahnesi daha güzel olabilirdi. Ciddi bütçe sorunları mi var acaba
*Jon = Azor Ahai. Her zaman Stannis zannettik meğer Jonmuş. Lord of Commanderliği böyle bırakması hoş olmadı. Giysileri al ben kaçtım dedi resmen.
*Samwell gereksizi öldürselerde rahatlasak ya. Kimsenin umursamadığı adamı göstermesinler. Pycelle'i de öldürsünler ama o mutlu sonuna kavuşacak zaten.
*Cersei yeni mad queen olacak, Mad King ve Joffreyden daha kötü bir kişi olacak bence.
Bölüm o kadar fevkalade değildi, idare eder.
Jon Snow dağıttı mı ortalığı?
Sent from my iPhone using Tapatalk