- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Çöp dizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stannis ne zaman geliyor reys ???game of wiki adresinden biraz bakiyim dedimde ne derin hikayesi geçmişi varmış arkdaş. daha dizide enazından benim duymadığım tipler mevcut
ormanın çocukları
ötekiler
en uzun gece
white walker ile evlenen lord commander
ve dahada devam ediyor böyle yeni yeni şeyler çıkmaya
ama enazından ejderha camı nerden geliyor onu anlamış oldum.
Stannis ne zaman geliyor reys ???
Olmedi zaten de iste ozledik gelsin bir an once.valla reis burdan baktımda hiç ölmüş gibi durmuyor. yakında döner mutlaka
Stannis Baratheon - Game Of Thrones Viki
Dur hele yahu. Düz koşullara başlasın da. Hemen çık oğlum oyna diyorsunuzJon Snow reis bu gece herkesten
t e k e r
t e k e r
k a n
a l a c a k !
Kitap ile aynı olması gerikiyor bu sezona kadar galiba. Bu sezondan itibaren ayrılıyor galiba kitaptanKitap ile diziyi karıştırmayin. Stannis kitapta daha ölmedi, dizide ise öldü. Gerçi kırmızı kadın Stannisi bulabilirse geri hayata getirebilir ama onu önce bulması lazım
Kitap ile aynı olması gerikiyor bu sezona kadar galiba. Bu sezondan itibaren ayrılıyor galiba kitaptan
Vallah röportajda dinlemiştim geçen sene sonunda. Kitapları okumadım açıkçası.Pek sayılmaz.
Kitapta Jonın yaşamasını bilmiyoruz mesela. Tyrion Deanaryse ulaşmadı. Mormontın hastalığı yok. Bolton senior öldürülmedi, Stannis daha ölmedi vs. vs.