meger ense ile favorilerin biraz düzeltilmesi gerekiyormus

:asd22:

Ekşiden alıntı.

418676.jpg

Herkesin beklediği oldu ve Jon Snow yeniden gözlerini açtı. Sonsuza kadar aramızdan ayrıldığına inandırıldığımız Lord Kumandan, intikamını almak için geri döndü. Bu mucizenin arkasında yatan isim ise Kızıl Rahibe idi. Daha önce yapabildikleri karşısında bizi soluksuz bırakan Melisandre, Işık Tanrısı’nın gücüyle Jon Snow’u bizimle buluşturdu. İkinci bölümde High Valyrian dilinde okunan mucize metni David J. Peterson kendi web sitesinde bizlerle paylaştı. İşte kenara not almanız gereken sözler:

Zyhys oñoso jehikagon Aeksiot epi, se gis hen syndrorro jemagon.

"Tanrıdan ışığını parlatmasını ve bir ruhu karanlıktan çekip çıkarmasını diliyoruz."

Zyhys perzys stepagon Aeksio Oño jorepi, se morghultas lys qelitsos sikagon.

"Tanrıya ateşini paylaşması ve sönüp giden bir mumu yeniden yakması için yalvarıyoruz."

Hen syndrorro, oños. Hen ñuqir, perzys. Hen morghot, glaeson.

"Karanlıktan, ışık. Küllerden, ateş. Ölümden, yaşam."

Stanis reyis nerede yaw onun icin izliyom ben.

game of wiki adresinden biraz bakiyim dedimde ne derin hikayesi geçmişi varmış arkdaş. daha dizide enazından benim duymadığım tipler mevcut
ormanın çocukları
ötekiler
en uzun gece
white walker ile evlenen lord commander
ve dahada devam ediyor böyle yeni yeni şeyler çıkmaya

ama enazından ejderha camı nerden geliyor onu anlamış oldum.

Jon Snow reis bu gece herkesten
t e k e r
t e k e r
k a n
a l a c a k !

game of wiki adresinden biraz bakiyim dedimde ne derin hikayesi geçmişi varmış arkdaş. daha dizide enazından benim duymadığım tipler mevcut
ormanın çocukları
ötekiler
en uzun gece
white walker ile evlenen lord commander
ve dahada devam ediyor böyle yeni yeni şeyler çıkmaya

ama enazından ejderha camı nerden geliyor onu anlamış oldum.
Stannis ne zaman geliyor reys ???

Kitap ile diziyi karıştırmayin. Stannis kitapta daha ölmedi, dizide ise öldü. Gerçi kırmızı kadın Stannisi bulabilirse geri hayata getirebilir ama onu önce bulması lazım

Kitap ile diziyi karıştırmayin. Stannis kitapta daha ölmedi, dizide ise öldü. Gerçi kırmızı kadın Stannisi bulabilirse geri hayata getirebilir ama onu önce bulması lazım
Kitap ile aynı olması gerikiyor bu sezona kadar galiba. Bu sezondan itibaren ayrılıyor galiba kitaptan

Kitap ile aynı olması gerikiyor bu sezona kadar galiba. Bu sezondan itibaren ayrılıyor galiba kitaptan

Bu sezon kitaptan farklı evet.

Kitapta Jonın yaşamasını bilmiyoruz mesela. Tyrion Deanaryse ulaşmadı. Mormontın hastalığı yok. Bolton senior öldürülmedi, Stannis daha ölmedi vs. vs.

Geçen sezonun sonunda da bir kaç farklılıklar vardı

Stannis ile Jon'un yolları kesicek gibi, bence de ölmemiştir.

Kırmızı kadın Stannisin cesedini bulursa geri hayata getirebilir ama önce onu bulması lazım

allı morlu pembeli kırmızılı kadına gerek yok adam ölmedi.
okadar.

Zyhys oñoso jehikagon Aeksiot epi, se gis hen syndrorro jemagon.
"Tanrıdan ışığını parlatmasını ve bir ruhu karanlıktan çekip çıkarmasını diliyoruz."
Zyhys perzys stepagon Aeksio Oño jorepi, se morghultas lys qelitsos sikagon.
"Tanrıya ateşini paylaşması ve sönüp giden bir mumu yeniden yakması için yalvarıyoruz."
Hen syndrorro, oños. Hen ñuqir, perzys. Hen morghot, glaeson.
"Karanlıktan, ışık. Küllerden, ateş. Ölümden, yaşam."

418676.jpg

Geri
Üst Alt