6. sezon tamamen saçmalıktan ibaret. Dizinin içine ediyorlar. Nasıl sıvayacaklar çok merak ediyorum.

Aynen. Tatlı sevimli çocuk bir anda sivri hatları olan bir ergen olarak geri döndü.

Joffrey'den sonra insanların tepkilerini yöneltebilecekleri bir eleman lazımdı. O yüzden tipinin kayması iyi olmuş :D Şu çakma kış tepesi lordu tam paratoner görevi görememişti :D

Aynen. Tatlı sevimli çocuk bir anda sivri hatları olan bir ergen olarak geri döndü.
Aslında aynı şey Arya içinde geçerli hatta Sansa bile koca kadın oldu :D Dizinin ilk sezonundaki görünüşleri ile şu anki görünüşleri arasında dağlar kadar fark var. Normalde dizide geçen zaman açısından bu durum bir handikap diye düşünüyorum. Çocukların bu derece büyüyebilecekleri kadar zaman geçmedi dizide. Gerçi tam olarak ne kadar zaman geçti onu da bilmiyorum.

Yaşanan olaylar zaten yaşanacaktı. İhtiyar herif the past is written the inkt is dry diye birşeyler dedi. Writer = Bran. Yani geçmişi belirleyen her zaman Brandı.
Genç Ned daha öncede Branın sesini duydu vs. vs.

Aslında aynı şey Arya içinde geçerli hatta Sansa bile koca kadın oldu :D Dizinin ilk sezonundaki görünüşleri ile şu anki görünüşleri arasında dağlar kadar fark var. Normalde dizide geçen zaman açısından bu durum bir handikap diye düşünüyorum. Çocukların bu derece büyüyebilecekleri kadar zaman geçmedi dizide. Gerçi tam olarak ne kadar zaman geçti onu da bilmiyorum.

O zaman neyin davasını güdüyorsun kardeşim :D

Aynen yav hiç sorma kardeşim. Dizideki her kurt sahnesinde benim olaydı keşke derken 2 dakika sonra harcanıyor güzelim hayvanlar :D

Aga onlar ejderha yav olsun o kadar :D :D

Ah ah biz ne ejderhaların düştüğünü gördük. Altınların, gümüşlerin, kırmızıların vs vs. Tabi buradakiler koyun pişirdiği için sende haklısın :D Got evreninde ejderha demek ekmek fırını, ocak başı arası bir şey demek :D Ejderha dediğin bilge olur :D Binicisi ile konuşur. Strateji falan belirler. Bunlar moron :D

Ah ah biz ne ejderhaların düştüğünü gördük. Altınların, gümüşlerin, kırmızıların vs vs. Tabi buradakiler koyun pişirdiği için sende haklısın :D Got evreninde ejderha demek ekmek fırını, ocak başı arası bir şey demek :D Ejderha dediğin bilge olur :D Binicisi ile konuşur. Strateji falan belirler. Bunlar moron :D

Bu konuda kesinlikle haklısın lakin diğer fantastik evrenlerde hiç pipisinde siğil olan tiyatro sanatçısı gördün mü ? Bir de bu açıdan düşün. :D

Dr Who'nun fantezi versiyonu izliyoruz anasını satayım

o değilde walker kralının tipte kaymış oyuncu değişmiş sanırım.
birde ormanın çocuklarının ilk soktukları insanın king olma ihtimali nedir.
nolursa olsu dizideki en karizma adam be dünyadaki hiç bir yapımda yoktur bukadar doğal tacı olan bir kral

latest

hikaye bayagi hizlandi yalniz... iyi de oldu

winterfell savasini son bölüme birakacaklar gibi, daha ordu toplayacaklar vs vs

Farketmez aga ateş üflemiyor mu bu namıssızlar :D Lakin anladım ben seni kardeşim. Daha heybetli daha bilge bir ejderha falan derken sen şöyle bir şey istiyorsun sanırım;

Smaug_Hobbit_Film_3.jpg

:asd22:

nolursa olsu dizideki en karizma adam be dünyadaki hiç bir yapımda yoktur bukadar doğal tacı olan bir kral

latest

Hardhome'da epey şekilliydi büyük başkan :D

O bölümü çeken yönetmen kimse o çaresizlik hissini iyi vermişti.

kalisinin ejderhaları daha bebe yav strateji savaş değil daha lego yapma çağındalar hele 80 90 yaşlarına gelsinler hepsi birer alduin veya paarthunax olma potansiyeli gösterecektir elbet

6. sezonun tamamını spoiler veren bir konu vardı redditte. okuyunca pek inanmamıştım ama hodor ve demir adalarla ilgili verdiği spoiler tuttu. şimdi o konuyu bulamıyorum silmişler redditten heralde

latest

Reis-i AKgezen. :016: :016:

latest

Elemanı Darth Maul'a benzeten bir tek ben miyim acaba :D Diziyi izlerken ilk gördüğümde tepkim anaa Darth Maul'un mavisini yapmışlar olmuştu :D

latest

Son düzenleme:
Farketmez aga ateş üflemiyor mu bu namıssızlar :D Lakin anladım ben seni kardeşim. Daha heybetli daha bilge bir ejderha falan derken sen şöyle bir şey istiyorsun sanırım;

Smaug_Hobbit_Film_3.jpg

:asd22:

Ozan'ı bu konuda tatmin etmen mümkün değil, adamın zihin dünyasında ungoliant falan var. :D

Geri
Üst Alt