- 30 Temmuz 2009
- 26.737
- 3.703
- 2.023
6. sezon tamamen saçmalıktan ibaret. Dizinin içine ediyorlar. Nasıl sıvayacaklar çok merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Tatlı sevimli çocuk bir anda sivri hatları olan bir ergen olarak geri döndü.
Aslında aynı şey Arya içinde geçerli hatta Sansa bile koca kadın olduAynen. Tatlı sevimli çocuk bir anda sivri hatları olan bir ergen olarak geri döndü.
Aslında aynı şey Arya içinde geçerli hatta Sansa bile koca kadın olduDizinin ilk sezonundaki görünüşleri ile şu anki görünüşleri arasında dağlar kadar fark var. Normalde dizide geçen zaman açısından bu durum bir handikap diye düşünüyorum. Çocukların bu derece büyüyebilecekleri kadar zaman geçmedi dizide. Gerçi tam olarak ne kadar zaman geçti onu da bilmiyorum.
Aynen yav hiç sorma kardeşim. Dizideki her kurt sahnesinde benim olaydı keşke derken 2 dakika sonra harcanıyor güzelim hayvanlar
Aga onlar ejderha yav olsun o kadar![]()
![]()
Ah ah biz ne ejderhaların düştüğünü gördük. Altınların, gümüşlerin, kırmızıların vs vs. Tabi buradakiler koyun pişirdiği için sende haklısınGot evreninde ejderha demek ekmek fırını, ocak başı arası bir şey demek
Ejderha dediğin bilge olur
Binicisi ile konuşur. Strateji falan belirler. Bunlar moron
![]()
Dr Who'nun fantezi versiyonu izliyoruz anasını satayım
Farketmez aga ateş üflemiyor mu bu namıssızlarAh ah biz ne ejderhaların düştüğünü gördük. Altınların, gümüşlerin, kırmızıların vs vs. Tabi buradakiler koyun pişirdiği için sende haklısınGot evreninde ejderha demek ekmek fırını, ocak başı arası bir şey demek
Ejderha dediğin bilge olur
Binicisi ile konuşur. Strateji falan belirler. Bunlar moron
![]()
o değilde walker kralının tipte kaymış oyuncu değişmiş sanırım.
birde ormanın çocuklarının ilk soktukları insanın king olma ihtimali nedir.
nolursa olsu dizideki en karizma adam be dünyadaki hiç bir yapımda yoktur bukadar doğal tacı olan bir kral
![]()
Böyle bir soru karşısında kim olsa beyni yanar. Ozan Tokgöz allah yardımcın olsun kardeşim.Bu konuda kesinlikle haklısın lakin diğer fantastik evrenlerde hiç pipisinde siğil olan tiyatro sanatçısı gördün mü ? Bir de bu açıdan düşün.![]()
nolursa olsu dizideki en karizma adam be dünyadaki hiç bir yapımda yoktur bukadar doğal tacı olan bir kral
![]()
![]()
Hardhome'da epey şekilliydi büyük başkan![]()
O bölümü çeken yönetmen kimse o çaresizlik hissini iyi vermişti.

Farketmez aga ateş üflemiyor mu bu namıssızlarLakin anladım ben seni kardeşim. Daha heybetli daha bilge bir ejderha falan derken sen şöyle bir şey istiyorsun sanırım;
![]()
:asd22:
Ozan'ı bu konuda tatmin etmen mümkün değil, adamın zihin dünyasında ungoliant falan var.![]()