- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
sanmıyorum yaa onu bilmem de Jon Snow öldümü ıssız acun geldimiValla bilmiyorum ama baya eski bir teori. Nights Watchda görev yaptığını biliyoruz. Tip olarak da Ozan renktaş belirttiği gibi baya andırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmıyorum yaa onu bilmem de Jon Snow öldümü ıssız acun geldimiValla bilmiyorum ama baya eski bir teori. Nights Watchda görev yaptığını biliyoruz. Tip olarak da Ozan renktaş belirttiği gibi baya andırıyor.
Darth maul sw nin animasyon filminde vardi, olmemis yani o sahnede.ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.
o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.
ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.
o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.
Yani olabilir tabi ki Martin'in işlerine akıl sır ermezValla bilmiyorum ama baya eski bir teori. Nights Watchda görev yaptığını biliyoruz. Tip olarak da Ozan renktaş belirttiği gibi baya andırıyor.
Yani olabilir tabi ki Martin'in işlerine akıl sır ermezLakin ben gelecek bölümde veya ondan sonraki bölümde Bran'in kurtarıcısı olarak bir anda karşımıza çıkabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. O herif bir yerlerden çıkacak ama du bakalım
![]()
Edilmediyse bile şüphesiz ki HD kalitesinde bize aksettirecektir Martin reyizNasıl ortaya çıkar bilmiyorum ama kesin hadım edilmiş olurMartin o konuda iyi
![]()
Bu dizide en son böyle hissettiğimde red woman anadan doğma bir şekilde küvetten çıkıyordu. Özellikle bu bölüm sonrası böyle bir şey yazmış olman çok manidar. Sıkıntı var doktor.Bu fantezi dunyasinin en buyuk handikapi ertesi gun gundelik hayata donmek zorunda olmak, o kadar hayal kur uzerine dusun sonra sabah kalk is ara olacak is mi su![]()
Bu dizide en son böyle hissettiğimde red woman anadan doğma bir şekilde küvetten çıkıyordu. Özellikle bu bölüm sonrası böyle bir şey yazmış olman çok manidar. Sıkıntı var doktor.
benjen stark 6. bölüm castında var ve hodor spoilerını tutturan adama göremeera ve branı kurtaracak
Onu Mehmet Arslaner'e sormak lazım.Siğilli pipiden daha büyük mü travma yaşarız diyorsun ?
Belaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardimOnu @Mehmet Arslaner'e sormak lazım.
Belaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardimyalniz soylemeden edemeyecegim, red womain aynada gorulen hali aklima geldi ve seni cok ayipladim. Daha once bir meslek icin yazdigin yazilar ile birlestirince hepten sogudum senden.
Yapabiliyorsan yap kardeşim korkumuz yok hamdolsunBelaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardim![]()
Hangi meslek ile alakalı ne yazmışım la ben vallahi hatırlayamadımyalniz soylemeden edemeyecegim, red womain aynada gorulen hali aklima geldi ve seni cok ayipladim. Daha once bir meslek icin yazdigin yazilar ile birlestirince hepten sogudum senden.
Durduk yere niye satastin anlamadim kiYapabiliyorsan yap kardeşim korkumuz yok hamdolsun![]()
Hangi meslek ile alakalı ne yazmışım la ben vallahi hatırlayamadım![]()
Bu arada red woman derken S06E01 finalindeki gerçeklikten bahsetmiyorum tabi ki
O gece o final yüzünden uyuyamadım ben senin haberin var mı
![]()
Bran yaşamamıştı o anı. Hodor ise yaşamıştıE garibim Hodor hodor dediği için kimseye bir haltta söyleyemedi. Bu işlerde Fringe falan iyiydi
Fantastiğe gitmiyor bu olaylar
Bilim Kurgu'da kalması daha iyi
Yalnız şerefsiz tipi kayık vicdansız Bran bildiğin kurtarıcı besledi garibimin de hayatının içine etti. Bu çocuk çok tehlikeli diyeyim ben size. Daha ne pislikler yapar ne küfürler eder millet buna. Evlat olsa sevilmez kerkenez.
Sataşmadım kardeşim niye sataşıyımDurduk yere niye satastin anlamadim ki![]()