aynen su arya kısmı beni boguyor.

belki bugunde erken düşer

lesh bi bölümdü o askerlerin gelis sahnesi haric orada heyecan zirve yapti savas cikacak cikmicak derken sonucu ise büyük hüsran oldu bende

sıkıcı bolumdu. bitse de gitsek dedim izlerken

ilk 3 dakikasi ve son 2 dakikasi haric zaman kaybi,oldu benim icin dizi bu gidisle 18.sezonu falan bulur...

Beklenildiği üzere leş bir bölümdü. Sanıyorum önümüzdeki hafta bi vites yukarı cekerler, finale kadar rutin gider, finalde iyi bitirir deli ederler

Leş bölümdü.

Arya nihayet biraz önemli oldu. Elbet ölmez ama o saçma tiyatro oyunları artık daha fazla görmeyecegiz en azından.

Benjen white walker değilmiş :d Ama nasıl hayatta kaldı insan hayret ediyor.

Bütçe yetmiyor diye dincilere savaş acmadilar yoksa güzel kavga izlerdik

Dany kahraman olma şeyinin b.kunu çıkardı affedersiniz.

Sezonun en iyi bölümünden hemen sonra en kötü bölümünü yapmayı başarmak cidden büyük iş. İlk 5 dakika ile son 5 dakika dışında cidden kötüydü.

Hele hele Arya'nın many faces hikayesi saçmalığın dibi oldu. O kadar many faces sahnesi, dövüşler, Arya'nın yediği tonlarca dayak falan hepsi boşuna mı gitti şimdi? Biz o kadar sahneyi ne diye izledik? Böyle saçmalık olur mu? Umarım adam akıllı bir şekilde bağlarlar. Samwell'in sahneleri her zaman ki gibi sıkıcı. The High Sparrow sahnelerinden beklentilerim çok daha fazlaydı ama hayal kırıklığı oldu. Bölümün sonundaki Dany sahnelerini ise iyi yapan tek şey ejderha sahneleri idi onun dışında tırt. Umarım önümüzdeki bölümlerde bu hayal kırıklığını telafi ederler.

Sezonun en iyi bölümünden hemen sonra en kötü bölümünü yapmayı başarmak cidden büyük iş. İlk 5 dakika ile son 5 dakika dışında cidden kötüydü.

Hele hele Arya'nın many faces hikayesi saçmalığın dibi oldu. O kadar many faces sahnesi, dövüşler, Arya'nın yediği tonlarca dayak falan hepsi boşuna mı gitti şimdi? Biz o kadar sahneyi ne diye izledik? Böyle saçmalık olur mu? Umarım adam akıllı bir şekilde bağlarlar. Samwell'in sahneleri her zaman ki gibi sıkıcı. The High Sparrow sahnelerinden beklentilerim çok daha fazlaydı ama hayal kırıklığı oldu. Bölümün sonundaki Dany sahnelerini ise iyi yapan tek şey ejderha sahneleri idi onun dışında tırt. Umarım önümüzdeki bölümlerde bu hayal kırıklığını telafi ederler.

Benjen hk. yanıldım renktaş :D

Ama adam o kadar uzun zaman snasıl hayatta kalabildi insan hayret ediyor

Benjen hk. yanıldım renktaş :D

Ama adam o kadar uzun zaman snasıl hayatta kalabildi insan hayret ediyor
Olur öyle GOT dizisi bu got etmeyi sever :D Ama 5. bölümden sonra Benjen Stark'ın işin içine gireceği belliydi çünkü başka türlü kurtulma şansları yoktu bence bir de 6. bölüm cast'in de elemanın adının olduğu da yayılınca benim açımdan pek de şaşırtıcı olmadı hatta bak dikkat ettiysen lafını bile etmedim ilk yazdığım mesajda :D Nasıl hayatta kaldığı ile alakalı ise konuşmalar geçti işte ak gezen olacakken bir anda yine ormanın çocukları tarafından kalbine ejderha camı saplanarak büyü bozulmuş ve kurtarılmış. Ondan sonrası için nasıl hayatta kaldığının cevabını gelecek bölümlerde verirler diye düşünüyorum.

nrggBV.jpg
:D :D

Alışkanlık haline getirdiler bu yavaşlığı. Beklenen sahneleri görmek için bi 7-8 sene bekleyeceğiz bu şekilde giderse.

Dany "Siz burda bekleyin ben arabayı otoparktan alıp geliyorum" der gibi gitti Drogon'un üzerinde geri döndü. Vaes Dothrak'tan 1. sezondaki gibi yine yanmama özelliğini kullanarak çıkması, şimdi de nereye gittiği bilinmeyen ejderhasının çok basit bir şekilde geri dönmesi güzel değildi. Ben de pek beğenmedim bu bölümü. Tek olumlu taraf Mad King'i ilk defa görmüş olduk ve Benjen'i de ormanın çocuklarının kurtardığını öğrendik. Ayrıca yine Bran'in visionunda Ned'in "Where is my sister?" sorusundan hemen sonra görülen kanlı el/bilek Lyanna'nın olabilir.

Su meshur reddit spoilerini okudum, gayet guzel bolumler bizleri bekliyor, bu bolum sikiciydi.

henuz izliyorumda tiyatrodaki çakma sansa çok iyi ya

Çok durgun bir bölümdü. Hele o septin oradaki sahne tam hayalkırıklığı

final bölümün alt yapısını yapıyolar. doğaldır bu bölümlerin sıkıntılı olması

Geri
Üst Alt