ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.

o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.
Darth maul sw nin animasyon filminde vardi, olmemis yani o sahnede.

ne alaka bilmiyorum ama s.w yeni seride kendisinede değinecekler deniyordu bi ara ama nasıl olacak bilemiyorum tabi.

o değilde king ve kalsi evlense çocuklar direk buhar olarak doğar. al sana yep yeni bi ırk.
yazar şu fikri görse yeminle 10 yıl daha ölmez şu olayı romana geçirir on numarada ticari gelir elde eder.
yav kafa zehir be iki dk de sansasyonel bi fikir buldum.

Şu an başlıktaki kadro sağlam. Acilen sansasyonel bir dizi senaryosu yazımına başlamamız lazım :D

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum ama baya eski bir teori. Nights Watchda görev yaptığını biliyoruz. Tip olarak da Ozan renktaş belirttiği gibi baya andırıyor.
Yani olabilir tabi ki Martin'in işlerine akıl sır ermez :D Lakin ben gelecek bölümde veya ondan sonraki bölümde Bran'in kurtarıcısı olarak bir anda karşımıza çıkabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. O herif bir yerlerden çıkacak ama du bakalım :D

Yani olabilir tabi ki Martin'in işlerine akıl sır ermez :D Lakin ben gelecek bölümde veya ondan sonraki bölümde Bran'in kurtarıcısı olarak bir anda karşımıza çıkabileceği ihtimali üzerinde duruyorum. O herif bir yerlerden çıkacak ama du bakalım :D

Nasıl ortaya çıkar bilmiyorum ama kesin hadım edilmiş olur :D Martin o konuda iyi :D

Bu fantezi dunyasinin en buyuk handikapi ertesi gun gundelik hayata donmek zorunda olmak, o kadar hayal kur uzerine dusun sonra sabah kalk is ara olacak is mi su :D

benjen stark 6. bölüm castında var ve hodor spoilerını tutturan adama göre
meera ve branı kurtaracak

Birkaç yerde daha dikkat çekmişler, 6. bölüm castinde şöyle bir olay mevcut;

L32dpo.png

z4gQmj.png

Bu fantezi dunyasinin en buyuk handikapi ertesi gun gundelik hayata donmek zorunda olmak, o kadar hayal kur uzerine dusun sonra sabah kalk is ara olacak is mi su :D
Bu dizide en son böyle hissettiğimde red woman anadan doğma bir şekilde küvetten çıkıyordu. Özellikle bu bölüm sonrası böyle bir şey yazmış olman çok manidar. Sıkıntı var doktor.

Bu dizide en son böyle hissettiğimde red woman anadan doğma bir şekilde küvetten çıkıyordu. Özellikle bu bölüm sonrası böyle bir şey yazmış olman çok manidar. Sıkıntı var doktor.

Siğilli pipiden daha büyük mü travma yaşarız diyorsun ?

Belaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardim :D yalniz soylemeden edemeyecegim, red womain aynada gorulen hali aklima geldi ve seni cok ayipladim. Daha once bir meslek icin yazdigin yazilar ile birlestirince hepten sogudum senden.

Belaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardim :D yalniz soylemeden edemeyecegim, red womain aynada gorulen hali aklima geldi ve seni cok ayipladim. Daha once bir meslek icin yazdigin yazilar ile birlestirince hepten sogudum senden.

Ahahahahahahah :D Bele sıfır olmuş bu yalnız :D Mehmet vurdu gol oldu :D

Belaltinin en buyugu bizde ama cevap vermeyecegim yoksa avatarindan yola cikarak cok fena kontra yapardim :D
Yapabiliyorsan yap kardeşim korkumuz yok hamdolsun :D :D

yalniz soylemeden edemeyecegim, red womain aynada gorulen hali aklima geldi ve seni cok ayipladim. Daha once bir meslek icin yazdigin yazilar ile birlestirince hepten sogudum senden.
Hangi meslek ile alakalı ne yazmışım la ben vallahi hatırlayamadım :D :D Bu arada red woman derken S06E01 finalindeki gerçeklikten bahsetmiyorum tabi ki :D O gece o final yüzünden uyuyamadım ben senin haberin var mı :D

Yapabiliyorsan yap kardeşim korkumuz yok hamdolsun :D :D

Hangi meslek ile alakalı ne yazmışım la ben vallahi hatırlayamadım :D :D Bu arada red woman derken S06E01 finalindeki gerçeklikten bahsetmiyorum tabi ki :D O gece o final yüzünden uyuyamadım ben senin haberin var mı :D
Durduk yere niye satastin anlamadim ki:D

Bran yaşamamıştı o anı. Hodor ise yaşamıştı :D E garibim Hodor hodor dediği için kimseye bir haltta söyleyemedi. Bu işlerde Fringe falan iyiydi :D Fantastiğe gitmiyor bu olaylar :D Bilim Kurgu'da kalması daha iyi :D Yalnız şerefsiz tipi kayık vicdansız Bran bildiğin kurtarıcı besledi garibimin de hayatının içine etti. Bu çocuk çok tehlikeli diyeyim ben size. Daha ne pislikler yapar ne küfürler eder millet buna. Evlat olsa sevilmez kerkenez.

Katilmiyorum bu Picin eline kimse su dökemez twiterda tt olmustu ben gece sabaha kadar sövmüstüm hizimi alamayayip sabah besmele yerine buna söverek kalkmistim yataktan,,
MJX9v2.jpg
[/url][/IMG]

Geri
Üst Alt