Allah'ım sana geliyorum bu nasıl bir bölüm böyle? 360p kaliteyle bile nefes alamadım ya yemin ediyorum elim ayağım titredi. Eşek Herif'in dediği kadar varmış hakikaten bu sefer en ufak bir abartı yok. Son yılların en iyi bölümlerinden biri olmaya aday.

Sabredebiliyorsanız pazartesiyi bekleyin. Diyorsanız ki sağdan soldan illa ki spoiler yerim o zaman 360p de olsa izleyin derim. Çünkü yüksek kalitede sanki yeni bir bölümmüş gibi tekrardan izlemek isteyeceksiniz.

Allah'ım sana geliyorum bu nasıl bir bölüm böyle? 360p kaliteyle bile nefes alamadım ya yemin ediyorum elim ayağım titredi. Eşek Herif'in dediği kadar varmış hakikaten bu sefer en ufak bir abartı yok. Son yılların en iyi bölümlerinden biri olmaya aday.

Sabredebiliyorsanız pazartesiyi bekleyin. Diyorsanız ki sağdan soldan illa ki spoiler yerim o zaman 360p de olsa izleyin derim. Çünkü yüksek kalitede sanki yeni bir bölümmüş gibi tekrardan izlemek isteyeceksiniz.
Üstad çok mu iyi ya dayanamıyorum SPOILER yememek için ekşi ve dh'ye girmiyorum bile ?

Link isteyen özel mesaj atsın....

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Laaaan heyecanlandirmayin adami, 2 gün üst üste 2 ve 3'ü izledim tadina doyamadim zaten

Aksiyon olmayan, sadece konusma olan sahneler bile insani fena etkiliyor bu dizide yav, keske hic btimese

Üstad çok mu iyi ya dayanamıyorum SPOILER yememek için ekşi ve dh'ye girmiyorum bile ������
Spoiler yemem diyorsan pazartesiyi bekle derim ha emin olamıyorsan izle derim. Durgun sahneleri de aksiyon sahneleri de bence çok iyi olmuş. Bana göre geçen sezonun son iki final bölümü olan "The Battle of Bastards" ve "The Winds of Winter" kalibresinde bir bölüm diyorum artık gerisini sen anla :D

hepinizden tiskiniyorum

allahtan bir kac sayfayi atladim ... Spoiler mi var :(

Anladigim kadariyla sersey sultan durumu 3-0a getiriyor.

5.bölüm bile sızmıs

Dayanamıyorum beyler izleyelim bakalım, muazzam bölüm diyorlar. spoiler yememek için azami gayret gösteriyorum zaten, 720p altyazılı link bulursanız paslayin lütfen.

Nasıl bir yapım lan bu bölümler sızdırılıyor falan. Gerizekalılar mı çalışıyor ?

Geri
Üst Alt