- 4 Ağustos 2009
- 90.965
- 72.342
- 5.358
Gecenin ilerleyen saatlerinde izleyip spoileri basarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...Gecenin ilerleyen saatlerinde izleyip spoileri basarim.
Eminsen atayım konudan.Ya spoileri okumamak için zor tutuyorum kendimi ne izlemesi![]()
Evet lütfen ve tşkrlEminsen atayım konudan.
Demesi kolay değil elbet ben spoiler yerim korkusu ile 360p'yi göze alıp izledim yapacak bir şey yokDemesi kolay tabi![]()
Bizim başkanı Tudorla birlikte bu diziye transfer edebilsek keşke.
senin o dracaryas diyen ağzını yirin.

senin o dracaryas diyen ağzını yirin.

Osmancim link verebilir misinsenin o dracaryas diyen ağzını yirin.
Abi bulduk Azor Ahai'lisini aramayalımDemesi kolay değil elbet ben spoiler yerim korkusu ile 360p'yi göze alıp izledim yapacak bir şey yokUlan sızdırıyorlar bari 720p falan sızdırsalar da bir şeye benzese.

Vay kimleri görüyorumAbi bulduk Azor Ahai'lisini aramayalım![]()
Aslında tam olarak öyle değil, dizi güzel ama bazı konularda kitaptan kopulduğu çok belli oluyor, sırıtıyor. Ha görsel kalite önemsiz demiyorum tabiki önemli ama 360p ile 480Vay kimleri görüyorumNasılsın kardeşim? Hani 480p olsa haklısın da sene olmuş 2017 arkadaş 360p nedir la
![]()
Su sezonun geri kalanini da sizdirsinlar da izleyelim be abi. Sonra zamani gelince fu hd olarak tekrar izleriz.Vay kimleri görüyorumNasılsın kardeşim? Hani 480p olsa haklısın da sene olmuş 2017 arkadaş 360p nedir la
![]()