Cersei;

Cersei ölürse onu öldüren kişi jaime olacağını diye tahmin ediyorum.

Küçükken bir cadı geleceği hakkında birşeyler demişti. kehanete göre, cersei "valonqar" yani küçük kardeşi tarafından öldürülecektir. Jaime ikiz ama sonuçta kardeşi

Son düzenleme:
Spoilerları açık açık vermeye devam ederseniz bir daha bu konuyu bulamayacaksınız.

ağır bir spoiler var 8.sezon senaryosu sızmış 7.sezonun senaryosu zaten sızdı.Ne yapıcaz be kamil her şey karışık ?

Birileri yok öyle olacak böyle olacak diyor %100 tutan senaryo sızdırıldı zaten neyin ne olacağı belli, bu sezondan tek beklentim
Jon'un halasıyla sevişme sahnelerinin nasıl olacağı ve hangi ejderhanın akgezenlere katılacağı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sizan senaryoda Cüce reyiz kaçıncı bölümde ölecekti 7 mi 8 mi?

Şaka yaw yok oyle bir şey :D Yalnız millet gümbür gümbür spoiler veriyor. Konuya göremez olduk. Idari işler bu duruma dur demeli.
Konuya girmiyorum zaten de time line da denk geliyor işte seninkisi gibi. İyiki sağlamışsın sadece. Hayatımdaki anlamı bir an bitirmiştin :)

ağır bir spoiler var 8.sezon senaryosu sızmış 7.sezonun senaryosu zaten sızdı.Ne yapıcaz be kamil her şey karışık ?

8'in 1 ve 2. bölümünün senaryosu sızmış onu mu söylüyorsun yoksa komple bütün bölümlerin senaryosu mu sızmış ?

Son düzenleme:
su senaryo spoiler veren insanlara seriden konu disi edilmesini talep ediyorum bu ne rezalet :mad:

Geri
Üst Alt