Cersei;

Cersei ölürse onu öldüren kişi jaime olacağını diye tahmin ediyorum.

Küçükken bir cadı geleceği hakkında birşeyler demişti. kehanete göre, cersei "valonqar" yani küçük kardeşi tarafından öldürülecektir. Jaime ikiz ama sonuçta kardeşi

Evet. Bunun yanı sıra Azor Ahai ve Jaime efsanesi var. Jaime kesin öldürecek Cerseiyi. Nedeni videoda.

YouTube

Acaip bir bölümdü. Ayrıca Cersei'den gına geldi artık. Geberse de kurtulsak.

Bu arada reyizler burnumda tütüyor kaç bölümdür nerede bunlar
clN5Dr.jpg
Bir gelecekler pir gelecekler diye düşünüyorum. Öyle bir gelecekler ki ağzımız açık kalacak. Tahminim 6. bölüm :)

Rabbım khaleesinin memelerini bir kez daha görmeyi nasip eder inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

az önce bi video izledimde bizim ejderhayı vuran zamazingonun adı akrepmiş yav. galiba koca oğlan gidici.
yazık üzülürüm.
bu arada videoda kalisi ile alakalı bi miktar analiz vardıda. hatun cidden deli krala benzemeye başlamış. gözler ayrı oynuyor sözler sürekli çelişiyor.

Ejderya ana dagi tası bombaladı, cephaneyi boşa harcadı. Ayrica ejderhası perte çıktı. Kısaca Sersey Sultan 3-0 Ejderya Ana

Ejderya ana dagi tası bombaladı, cephaneyi boşa harcadı. Ayrica ejderhası perte çıktı. Kısaca Sersey Sultan 3-0 Ejderya Ana
cersei asıl şimdi ne yapacak bakalım...Jamie ve Bronun milleten zorla topladıkları yemekler kül oldu gitti...altınların hepsi borca gidecek...Askerlerin yüzde 80i kül oldu geri kalanlar ise ya Danninin önünde diz çökecekler yada ölecekler....Jamie ne olduğu belirsiz ve bence onuda esir alacak Danni....Cersei'nin işi çok zor...

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Karşılıklı hamleler çok iyi yahu. Jon Snow başkanın oyuna müdahale ettiği hemen belli oldu. Gerektiğinde 3-5-2'yi tersten oynayan Fatih Terim gibi adam.

YouTube

Üşüyoruz Reis. Beklenen adam. Westeros2u dürteceğin günleri bekliyoruz !

az önce bi video izledimde bizim ejderhayı vuran zamazingonun adı akrepmiş yav. galiba koca oğlan gidici.
yazık üzülürüm.
bu arada videoda kalisi ile alakalı bi miktar analiz vardıda. hatun cidden deli krala benzemeye başlamış. gözler ayrı oynuyor sözler sürekli çelişiyor.

Scorpion savas makinesinin adi. Arbalet, scorpion yabanci adi.

Age of Empires 2 oynayanlar bilir. Dizide ne olur bilmiyorum ama ejderha sadece yaralandi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cersei asıl şimdi ne yapacak bakalım...Jamie ve Bronun milleten zorla topladıkları yemekler kül oldu gitti...altınların hepsi borca gidecek...Askerlerin yüzde 80i kül oldu geri kalanlar ise ya Danninin önünde diz çökecekler yada ölecekler....Jamie ne olduğu belirsiz ve bence onuda esir alacak Danni....Cersei'nin işi çok zor...

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Cersei stratejik anlamda Danyden daha iyi lakin. Danynin ejderhaları olabilir ama hatunun savaş beyni yok; duygularına göre hareket ediyor.

Ayrıca ejderhayla insanları canlı yakarak babasının kızı olduğunu gösterdi.

Bakıyorsun danynin etrafına hep cinsel anlamda kendine zarar veremeyecek adamlar var.. ( Tyrion,lekesiz, vardy)

Kendine zarar verecek bir azgın teke jorah vardı, onuda taş etti..

Cinsel birleşme yaşayan drogo vardı oda zehirlenerek öldü naptıysa adama..

Sıradaki hedefin kim John SNOW MU?

Bak ejderha anası, sana iki çift lafım var. taş gibi kadınsın paran var, pulun var, ejdarhaların var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak?
yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta savunmasız bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin joraha bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun dany, bu adam seni seviyor.

ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan kadına, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük demir tahtın kralı, lekesizlerin, dothranların sahibi ejderha anası!

sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm ben, Doruk usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne Johna ne de Cersieye hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.

çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık johna, dokunma artık snowa eğer onun kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, doruk usta, hiç düşünmeden çeker ballista ile vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt