Bakıyorsun danynin etrafına hep cinsel anlamda kendine zarar veremeyecek adamlar var.. ( Tyrion,lekesiz, vardy)
Kendine zarar verecek bir azgın teke jorah vardı, onuda taş etti..
Cinsel birleşme yaşayan drogo vardı oda zehirlenerek öldü naptıysa adama..
Sıradaki hedefin kim John SNOW MU?
Bak ejderha anası, sana iki çift lafım var. taş gibi kadınsın paran var, pulun var, ejdarhaların var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak?
yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta savunmasız bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin joraha bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun dany, bu adam seni seviyor.
ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan kadına, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük demir tahtın kralı, lekesizlerin, dothranların sahibi ejderha anası!
sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm ben, Doruk usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne Johna ne de Cersieye hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi.
çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık johna, dokunma artık snowa eğer onun kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, doruk usta, hiç düşünmeden çeker ballista ile vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!"