- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Yalnız benim anlamadığım bir şey var, bu Cersei inansa ne olur inanmasa ne olur elinde ordu mordu hiç bir şey yok ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6. bölümde jonun sahnesi böyle olsa daha iyi olurdu.
suya düştügünde khalesi ejderle eve dönüyor. khalesi döndükten sonra jon sudan cıkıp 3. ejderha ıla khalesinin yanına gelse son sahnede belki 1 sevisme izlerdik
Diğer ejderi bir daha göstermediler ne oldu ona
Diğer ejderi bir daha göstermediler ne oldu ona
Yalnız benim anlamadığım bir şey var, bu Cersei inansa ne olur inanmasa ne olur elinde ordu mordu hiç bir şey yok ki.
Harbiden yaw. 1.5 hafta bekle şimdikeske izlemeseydim.. bekle şimdi aah ah.
WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T
Yok diğeri ismi Rheagar'dı galiba
Lord of the rings tarzı ortaçağ unsurları yanında fantastik ögeleri de barındıran filmleriden falan hoşlanıyorsan, evet. Bu geceden itibaren otur 7 sezonu peş peşe izleBuna hiç bulaşmadım, sizce bir şey kaybettim mi?
Ortaçağ a bayılırım buna da bir hevesle başlayıp paso samanlık sahneleri görünce izlemem 1-2 bölümü geçmemiştiLord of the rings tarzı ortaçağ unsurları yanında fantastik ögeleri de barındıran filmleriden falan hoşlanıyorsan, evet. Bu geceden itibaren otur 7 sezonu peş peşe izle![]()
İlk sezonu tamamen karakterleri,hikayedeki aileleri tanıtmaya yönelik olduğundan genellikle konuşma ve monologlarla geçiyor pek fazla aksiyon yok. Bence ilk sezonu izle bitir devam edip etmemeye o zaman karar verirsin.Ortaçağ a bayılırım buna da bir hevesle başlayıp paso samanlık sahneleri görünce izlemem 1-2 bölümü geçmemişti
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Efsaneydi. En iyi bölümü olabilir got un.
Son ses pür dikkat kelime kaçırtmadan sonuna kadar izletti. Bi sızıntı daha olsa şu ara fena olmaz aslında
GSCimbom Mobile App