Yalnız benim anlamadığım bir şey var, bu Cersei inansa ne olur inanmasa ne olur elinde ordu mordu hiç bir şey yok ki.

keske izlemeseydim.. bekle şimdi aah ah.

WE HAVE FEGHOULI ! THEY DON'T

6. bölümde jonun sahnesi böyle olsa daha iyi olurdu.
suya düştügünde khalesi ejderle eve dönüyor. khalesi döndükten sonra jon sudan cıkıp 3. ejderha ıla khalesinin yanına gelse son sahnede belki 1 sevisme izlerdik

6. bölümde jonun sahnesi böyle olsa daha iyi olurdu.
suya düştügünde khalesi ejderle eve dönüyor. khalesi döndükten sonra jon sudan cıkıp 3. ejderha ıla khalesinin yanına gelse son sahnede belki 1 sevisme izlerdik

Diğer ejderi bir daha göstermediler ne oldu ona

Diğer ejderi bir daha göstermediler ne oldu ona
Ölen ejder mı
G0r6gV.png

Yalnız benim anlamadığım bir şey var, bu Cersei inansa ne olur inanmasa ne olur elinde ordu mordu hiç bir şey yok ki.
Bence de o meseleyi çok sağlam bişeye dayandıramadılar. "Jon Snow'un bikaç adamla kuzeye gidip ejderhalardan birinin White Walkerlara geçmesi gerekiyor, napak" demişler, bunu bulmuşlar gibi. Cersei'den ölülerle savaş süresince ateşkes isteyecek olsalar bunu zorla yapabilecekleri birçok yöntem var. Bana çok zorlama geldi Cersei inansın diye olayı.

Yok diğeri ismi Rheagar'dı galiba
yok gostermedıler ama ona bısey olmadı 2 ejder kaldı. bi sonra ki bölümde tahminen akgezen ejder uzaktan gelırken khalesi heyecanlanacak yasıyor dıye sonra ejder buz üfleyecek dıger ejder ates üfleyecek efsane bı sahne olacak

Night king reisin hazırda daha önceden görmediğimiz mızraklardan birkaç tane hazırda bekletmesi ilginç bir detaydı bana göre.Ölen ejderhayı sudan çıkarmak için zincirlerin hazır olması falanda aynı şekilde. Sanki ejderhaların geleceğini biliyordu ve ona göre hazırlık yaptı. Bran ile ilişkileri de tam açıklanmadı şu ana kadar,night king de de geleceği görme olayı olabilir.

Ortaçağ a bayılırım buna da bir hevesle başlayıp paso samanlık sahneleri görünce izlemem 1-2 bölümü geçmemişti :(

SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk sezonu tamamen karakterleri,hikayedeki aileleri tanıtmaya yönelik olduğundan genellikle konuşma ve monologlarla geçiyor pek fazla aksiyon yok. Bence ilk sezonu izle bitir devam edip etmemeye o zaman karar verirsin.

Dunyanın en ıyı 2. dizisidir

Geri
Üst Alt