aksiyon zayif bir bölümdü yine

ejderhayi resmen sanslari esitleyelim diye öldürdüler

taht oyunlari cok basitlesmeye basladi

ilk 7 sezondaki oyunlar ve komplolar azaldi, gerci dogal da diyebiliriz cünkü sonuna geldik lakin kalite asiri düstü ve bunun icin 2 sene bekledik

ayrica dizi tarihinin en itici sevisme sahnesine sahit olduk: jaime ve brienne :sick:

jaime kirmizilari giydigine göre cersei'ye yardima gidecek

dizinin sonunda cersei kazanip "burn them all" diye bagirir ve jaime girtlagini keserse sasirmam

Final sezonu büyük hayal kırıklığı oldu harbiden önceki bölüm olan saçmalıkları sineye çekmeye çalışırken bu bölüm daha aptalca şeyler gerçekleşti.Senaristler 2 yıl boyunca bu güzelim eseri nasıl baltalayabiliriz diye düşünmüş herhalde.

Senaristler keşke 8. Sezonu hiç yayınlamayıp 7.sezon itibari ile diziyi bitirdik deseydiler

en azından Got efsanesine yakışan bir son olurdu

Yazık ya dizi 8.sezonda ne hale geldi

Son düzenleme:
Final sezonunu akasya duragı ekibine hazirlatsalar ortaya daha iyi bir sey cikardi. Finale iki bolum kalmamis olsa bu bolumden sonra izlemeyi birakirdim. Abv serefsizler.

Son bölümün diyalogları türk dizilerde de bulabilirsin. Yok dizi o kadar saçma bir noktaya geldi ki insan hayret ediyor artık.

Ilk sezonlar ne kadar ıyiyse son sezonlar o kadar kotu.

Çok kötü ,2 sezon bekleyip , böyle bir rezaletle karşılaşacağımızı beklemiyordum.
En kötü tarafı da , acayip bir şekilde aceleye geliyor dizi hissedebiliyorsunuz bunu.

Her şey Senaristlerden birinin Lord of The Rings'ten bile daha iyi bir savaş sahnesi çektik dizi film tarihinin en iyisi demesiyle başladı...

Bir de İMDB puanlamasında 8.sezonun ilk 3 bölümüne neye göre 8 puan veriliyor? en fazla alacağı puan 6 4.bölüm 4 veya 5 almalı.

Herkesin eleştirdiği 3. bölümün bile savunulacak tarafları var ama bu bölümün son 20 dakikası direkt fail. En basitinden, surlarda onlarca scorpion ve okçu varken, şaka gibi 20 tane adamla gelen Daenerys'i oraya gömer normalde Cersei. Missandei'yi idam edip arkasını dönüp gitmez. Sırf Daenerys'in delirdiğini gözümüze sokmak adına bölüm çekmişler. Missandei'yi de patlama noktası yapmışlar.

Jon'a yalvarırım kimseye söyleme demesi, Jon'un kızlara söylemesi, sonrasında Sansa'nın koşa koşa Tyrion'a yetiştirmesi, Varys'in "iki kişinin bildiği sır değildir" deyip Daenerys de çıldırdı zaten ben Jon'cuyum artık hacım demesi vs. Senaryoyu direkt açık ettiler bence. Daenerys King's Landing'i yakar bu saatten sonra. Sonunda da muhtemelen Jon çizer bunu. Ha bunun olacağını hissettirip twist yaparlar mı bilmiyorum ama senaryo ciddi anlamda rezalet. Bu noktadan sonra toparlayacaklarını da sanmıyorum.

D&D denen ikiz dingillere gelsin:

6 7 ve simdi de 8. sezonla suregelen bir leshlik var
iyice avengers'a dondu
tum karakterler birbirine gecmiste olan seyler ve birbirlerinin unik nitelikleri hususunda yorum yapip birbiriyle sakalasiyor
ta ki duello olana kadar
3. bolumde de gorduk ki duello kalitesi de hayli dusmus vaziyette
nerede tywin, stannis, cersi, tyrone gibi ustadlarin merkezinde oldugu dizi
nerde bu sacmalik

Geri
Üst Alt