- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
susarsaniz daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasıtlı olarak çok kötü facia bir final sezonu çekilmiş gibi duruyor başka bir açıklaması yok.O zaman çok kötü çoook
Bir daha söylersen spoilersız kalan 2 bölümü spamlayıveririm hasusarsaniz daha iyi
Kaşınmaktasın. Aha geliyor valla.Ekli dosyayı görüntüle 45259
yapmaman daha iyi
.
Dany tüm şehri yakıyor. Kel hadımın ihanet ettiğini öğrenip onu idam ediyor. Jamie cerceinin kaçması için yardım edecek oluyor onu da yakalatıyor idam emri veriyor tyron kardeşinin kaçmasına yardım edince bu sefer tyron idam edilecek oluyor. John önce lekesizlerin komutanını sonra danyi kalbinden hançerle öldürüyor. Son ejderha bunu görmesine rağmen johna bişey yapmıyor dany nin cesedini alıp uçarak gidiyor. Tyron öncülüğünde kurulan konsey Brandon Starkı kral ilan ediyor. John kuzeye sürülüyor sınıra.
Valla 8.sezona kadar spoiler yememek için sosyal medyaya bile girmiyordum artık akıt gelsin diyorum dizi saçma sapan bir hal aldı.
Vietnam'dan gelecek haberlere bağlı renkdash.Olm sezon sonunu yazip duruyorsunuz spoiler yicez konuya giremicez yani artik 2 hafta. Sonu sizdigina göre bölümler daha sizmadi mi?