.
Dany tüm şehri yakıyor. Kel hadımın ihanet ettiğini öğrenip onu idam ediyor. Jamie cerceinin kaçması için yardım edecek oluyor onu da yakalatıyor idam emri veriyor tyron kardeşinin kaçmasına yardım edince bu sefer tyron idam edilecek oluyor. John önce lekesizlerin komutanını sonra danyi kalbinden hançerle öldürüyor. Son ejderha bunu görmesine rağmen johna bişey yapmıyor dany nin cesedini alıp uçarak gidiyor. Tyron öncülüğünde kurulan konsey Brandon Starkı kral ilan ediyor. John kuzeye sürülüyor sınıra.

Bu yüzde yüz doğrudur.Sansa'nın ya daha iyi biri varsa dediği kişi Bran

Valla 8.sezona kadar spoiler yememek için sosyal medyaya bile girmiyordum artık akıt gelsin diyorum dizi saçma sapan bir hal aldı.

Ben de bu haftaki bölümden sonra ne oluyormuş diye açıp baktım "sızan" senaryolara. En azından gerçekleştiği zaman ya da gerçekleşirse, bunun için mi bekledim diye hayıflanmam. İzler geçerim.

Euron'a Aim desteği vermişler resmen.Gökyüzündeki ejderhayı kurmalı ok sistemiyle üçte üç atıp öldürüyor HAHAHA GoT diye açtık komedi dizisi çıktı.

Ücüncü bölüm faciya gibiydi, daha izletecegin 10 bölüm olur ozaman böyle birsey yaparsin ama surda 2 bölüm kalmiskene bom bos bir bölüm cekmekde hayran verici. Adamlar resmen dizi bitsede kurtulsak modunda cekmisler son sezonu

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

7. sezon harbi iyiymiş bu sezonun yanında ışınlanma olayları dışında. Bu sezon berbat senaryo yazımında çıtayı arşa çıkardılar. Her bölüm bir öncekinden daha saçma ve rezil. Sızdı denilen fan senaryosu bile bundan kat kat daha iyiydi.

Olm sezon sonunu yazip duruyorsunuz spoiler yicez konuya giremicez yani artik 2 hafta. Sonu sizdigina göre bölümler daha sizmadi mi?

Geri
Üst Alt