dalga geçiyor dayı. bu sezon sıçtılar, sıvıyorlar. nereden tutsan elde kalıyor, nereden bakarsan bak saçmalık dolu. 1-savaş planında dany'nin görevi zaten ejderhalar ile demir donanmanın gıda takviyesi yapmasını önlemekti. 2-o kadar yüksekten uçuyor menzili çok geniş. gözüne perde mi indi de o kadar gemiyi göremedi. 3-deniz kenarında gezinmeye mi gidiyorsun kuşatmaya mı. rahat rahat lay lay lom havalarında ejderhalarla havada parendeler atıyor. 4- ve aslında en önemlisi kitaplara göre ejderhalara gözleri hariç balistalar etkisiz kalması lazım.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dalga geçiyor dayı. bu sezon sıçtılar, sıvıyorlar. nereden tutsan elde kalıyor, nereden bakarsan bak saçmalık dolu. 1-savaş planında dany'nin görevi zaten ejderhalar ile demir donanmanın gıda takviyesi yapmasını önlemekti. 2-o kadar yüksekten uçuyor menzili çok geniş. gözüne perde mi indi de o kadar gemiyi göremedi. 3-deniz kenarında gezinmeye mi gidiyorsun kuşatmaya mı. rahat rahat lay lay lom havalarında ejderhalarla havada parendeler atıyor. 4- ve aslında en önemlisi kitaplara göre ejderhalara gözleri hariç balistalar etkisiz kalması lazım.

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bununla ilgili şöyle güzel bir yorum gördüm.

game of thrones

Özetle şunu diyor: "dizi önceden sonucu olaya göre kurgulardı. kitapta böyledir çünkü. sonuç, olaylara bağımlıdır. şimdi olaylar sonuca bağlı. önce sonuçları ve finalleri belirleyip sonra olayları buna yamalıyorlar. böyle aptal bir amatörlüğü şu koca diziye yakıştıramıyorum gerçekten."

Yani hic izlemedim ama kitap sonrasi sicmis galiba. Sasirmamak gerek.

LOTR dizisi boyle olmaz insallah. Cok heyecanla bekliyorum o diziyi. Tolkien biyografisiyle alakamiz yoktur dedi Tolkien Estate. Dizi de oyle olmaz umarim.

Yani hic izlemedim ama kitap sonrasi sicmis galiba. Sasirmamak gerek.

LOTR dizisi boyle olmaz insallah. Cok heyecanla bekliyorum o diziyi. Tolkien biyografisiyle alakamiz yoktur dedi Tolkien Estate. Dizi de oyle olmaz umarim.

1-4 sezon gelmiş geçmiş en iyi dizilerin arasında denecek kadar iyiydi. Çünkü daha kitaptaki yazılanlardan sapmadılar

Ondan sonra gitgide daha kötü olmaya başladı.

pompeiye çevirdi ortalığı ruh hastası adamlar teslim olmuş problemin nedir daha.
arya bu bölüm gider diyordumda paçayı kurtardı
enazından o çakma korsan öldü diyecem herif ölürken bile mutlu olacak bişey buldu o da ayrı vaka

yannız drago neymiş öyle ya tek başına bukadar hırsı gücü nasıl topladı hayret. bunun kardeşi gece savaşında ağır yaralanmıştı o yüzden paçayı kurtaramadı heralde. hayvanın kanadın biri falan delikti yazık

Canlı yayını kaçırdım beyler ilk nereye düşüyor?

Altyazı önemli değil.

9baec1d623f3b17934b83b467c91be2d.jpg

Geri
Üst Alt