Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.409
- 3.373
- 2.278
Barış barış nereye kadar Cercie yine arkadan mı vursun ? Helal olsun dany'e, yoksa sonu yoktu elinde başka ejderha da kalmadı, bizim lig gibi ben tek siz hepiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz spoiler olacak ama,konudaki mesajları okumuyorum korkudan. bana sadece söyleyin nasıl bir bölümdü?
hatice degil netice onemli
netcede kimin tahta oturacaginin ne onemi var ztn dizi bitiyor
tahta oturan da en fazla uzum yiyip catidan etrafi seyrediyor
feth edilecek yahut cenk edilecek ortam da yok
uzucu olan haticenin gercekten vasat hale gelmesidir
kim kral yahut kraliçe olacak banalitesinin farkına vararak haticeye önem verilen iyi bir bölüm olmuş diyebiliriz:
karıyın delirmesi biraz kolay oldu ama heralde vasat bir actress olduğundan fazla acting yapmasına müsade etmemeleri isabet
Yapacağın işi zkm DT.
Arya mı öldürecek seni Jon mu bakalım
delirmekte haklı değil miydi reis?
geçen haftaki bölümde, dany kutlama yapılan sahnede uzaklara gitti ve derin düşüncelere daldı.
bence bu sezon dizinin patlama nedeni, yaşanılan olaylarda karakterlerin tepkilerini hep gizleme gayretiydi.
jon, targeryan olduğunu öğreniyor bunun muhasebesini derinlemesine yapmıyor. sansa ve arya öğreniyor ama sahneler hep yüzeysel geçiyor.
çok uzatmadan söylemek gerekirse, dany o gün tüm tebrikleri jon snowun almasından dolayı kafayı sıyırdı. başından beri yaptığı hataları , yardımcılarını ve en önemlisi kendi liderliğini sorguladı. başından beri babam gibi olmayacağım derken, bunun tahta oturmak konusunda hiç bir işe yaramadığını ve rol yapmayı bırakma kararı aldığını düşünüyorum.
o sekil delirmesi cok naturel gelmedi heis tbh. yani teslim olmus armyi yakmasi fln olurdu da insanlari yakmasi fln onceki sezonlar uyarinca pek tutarli degildi. tabiki yazdiginda dogru kisimlar da var yani
Çok bilendi, %90 oran veriyorum.yeşil gözlü