Barış barış nereye kadar Cercie yine arkadan mı vursun ? Helal olsun dany'e, yoksa sonu yoktu elinde başka ejderha da kalmadı, bizim lig gibi ben tek siz hepiniz.

konudaki mesajları okumuyorum korkudan. bana sadece söyleyin nasıl bir bölümdü?

son sezon resmen sıçmaya devam ediyor. ulan birde 2 sene ara verdiniz o kadar sürede bula bula böyle boktan senaryo mu yazdınız?

kim kral yahut kraliçe olacak banalitesinin farkına vararak haticeye önem verilen iyi bir bölüm olmuş diyebiliriz:

karıyın delirmesi biraz kolay oldu ama heralde vasat bir actress olduğundan fazla acting yapmasına müsade etmemeleri isabet

hatice degil netice onemli
netcede kimin tahta oturacaginin ne onemi var ztn dizi bitiyor
tahta oturan da en fazla uzum yiyip catidan etrafi seyrediyor
feth edilecek yahut cenk edilecek ortam da yok
uzucu olan haticenin gercekten vasat hale gelmesidir

Bolum hakkinda okudum en guzel sey

daenerys'in tek sorunu iyi sikilmemek. jon snow gerçek kimliği açığa çıktığından beri uzak durmasa, sik beni jon diye geldiğinde sikse, her şey çok bambaşka olacaktı. bir ilişkide en mühim şeyin iyi cinsel yaşam olduğuna delil son sezon. al işte, demin de sikmedi sik beni moduna girince kız. aferin, jon, kızı sikme, herkes sikilsin.

Gulmekten agladim helal olsun yazana :)

Önceki 7 sezona gerek yokmuş 8. Sezon senaristleri için anladığım kadarıyla.

kim kral yahut kraliçe olacak banalitesinin farkına vararak haticeye önem verilen iyi bir bölüm olmuş diyebiliriz:

karıyın delirmesi biraz kolay oldu ama heralde vasat bir actress olduğundan fazla acting yapmasına müsade etmemeleri isabet

delirmekte haklı değil miydi reis?

geçen haftaki bölümde, dany kutlama yapılan sahnede uzaklara gitti ve derin düşüncelere daldı.

bence bu sezon dizinin patlama nedeni, yaşanılan olaylarda karakterlerin tepkilerini hep gizleme gayretiydi.

jon, targeryan olduğunu öğreniyor bunun muhasebesini derinlemesine yapmıyor. sansa ve arya öğreniyor ama sahneler hep yüzeysel geçiyor.

çok uzatmadan söylemek gerekirse, dany o gün tüm tebrikleri jon snowun almasından dolayı kafayı sıyırdı. başından beri yaptığı hataları , yardımcılarını ve en önemlisi kendi liderliğini sorguladı. başından beri babam gibi olmayacağım derken, bunun tahta oturmak konusunda hiç bir işe yaramadığını ve rol yapmayı bırakma kararı aldığını düşünüyorum.

delirmekte haklı değil miydi reis?

geçen haftaki bölümde, dany kutlama yapılan sahnede uzaklara gitti ve derin düşüncelere daldı.

bence bu sezon dizinin patlama nedeni, yaşanılan olaylarda karakterlerin tepkilerini hep gizleme gayretiydi.

jon, targeryan olduğunu öğreniyor bunun muhasebesini derinlemesine yapmıyor. sansa ve arya öğreniyor ama sahneler hep yüzeysel geçiyor.

çok uzatmadan söylemek gerekirse, dany o gün tüm tebrikleri jon snowun almasından dolayı kafayı sıyırdı. başından beri yaptığı hataları , yardımcılarını ve en önemlisi kendi liderliğini sorguladı. başından beri babam gibi olmayacağım derken, bunun tahta oturmak konusunda hiç bir işe yaramadığını ve rol yapmayı bırakma kararı aldığını düşünüyorum.

o sekil delirmesi cok naturel gelmedi heis tbh. yani teslim olmus armyi yakmasi fln olurdu da insanlari yakmasi fln onceki sezonlar uyarinca pek tutarli degildi. tabiki yazdiginda dogru kisimlar da var yani

o sekil delirmesi cok naturel gelmedi heis tbh. yani teslim olmus armyi yakmasi fln olurdu da insanlari yakmasi fln onceki sezonlar uyarinca pek tutarli degildi. tabiki yazdiginda dogru kisimlar da var yani

Şunu senarist olacak gerizekalıların düşünememesine mi yanayım 8. sezonun ilk 7 sezonun efsanevi havasını öldürmesine mi yanayım...

haklısın son sezon ile dizi bambaşka bir hal aldı :red:

45734

Yalnız ejderhanın ilk saldırdığı sahneye bayıldım. Dizinin bu sezon en iyi bölümlerindendi. Yıldırım gibi aşağı inmesi, hızlıca aşağı yukarı hareket etmesi ve de suyun üstünde süzülüşü bir başka reis olan Charizard'ı hatırlatmadı değil.

805 büyük hayal kırıklığı olmaya devam etti benim için.

Geri
Üst Alt