Cevap: Game of Thrones

nunbs.jpg

ibretlik tespitlerimden birini yaptım. her yerde bulamazsınız

Boru degil [GG]Isıgın Tanrısı [/GG]:asd:

rob stark oldu mu?

issiz kuzey galdi mi?

arya ocun aldi mi?

imdi ureg irtilur.

Game of Thrones The Rains Of Castamere (Lannister Song Extended) - YouTube

Lannister'ları sev ya da sevme...Adamlar göz korkutmayı biliyor :(

Bu şarkı bir önceki bölümde kraliçenin bahsettiği, Lannister'lara karşı ayaklanan ve Lannister'ların son üyesine kadar öldürdüğü aile hakkında. Red Wedding'te de Frey bunu çaldırıyor, Catelyn o zaman anlıyor bir pislik olacağını.

Kısaca; ayaklanan aile "sen kimsin ki sana eğileyim, sadece farklı kürklü bir kedisin, benim de pençelerim uzun ve keskin" diyor, şarkının sonunda da ayaklanan ailenin kalesine yağmur yağdığı ama duyacak kimsenin olmadığı söyleniyor.

Pis şarkı, pis aile.

#direnkuzey

[video=youtube;mnfYj-cHM5c]https://www.youtube.com/watch?v=mnfYj-cHM5c[/video]

kitaplari okumayanlar icin

Beyler ben şu çocuğun sürekli rüyasında 3 gözlü kuzgun görmesini anlamadım , spoiler vermeden özet geçseniz ???

Spoiler verme , verdirme .

Misfits , 2. sezonu da bitti , bari gideyim Red Wedding'i bir daha izleyim . Bu son bölümü izlememek için çok çabalıyorum ama heralde dayanamayıp izlerim sonra bekle yeni sezon gelsin :Z2:

Spoiler verme , verdirme .

Misfits , 2. sezonu da bitti , bari gideyim Red Wedding'i bir daha izleyim . Bu son bölümü izlememek için çok çabalıyorum ama heralde dayanamayıp izlerim sonra bekle yeni sezon gelsin :Z2:

spoiler verebilirim istersen

Sabah kacta dizi sitelerine düsüyor yeni bölüm? malum okul ve sonra is gece 20 ye kadar bekliyemem. ona göre erken kalkip izliyecem sezon finalini :D

Final pek tatmin edici değildi sezon ortasındaki bir bölüm gibiydi ...

Lanet olsun bekle şimdi işin yoksa ...

sıkıcı bir sondu öyle hadi 2014 gelsin diye beklemicem yanı hele khalesi vs bayagı vasattı adranelini yükseltmedi.

Sezon finali 9. bölüm olmalıymış. Bu bölüm bitse de gitsek havasındaydı.

Böyle final mi olur la

3. kitabı iki sezona yaymışlar.sebep yazarın dizi bitene kadar bütün kitapları bitiremeyecek olması.zaten sezona 10 bölüm az geliyor.tam ısınıyoruz sezon bitiyor.

the red wedding'le bitireceklerdi, mysa sahnesi disinda pek bisey yoktu

Vasat bir final. Olacakları okumuştum da 4. sezona bırakmak yerine finalde kullanabilecekleri materyal vardı aslında ellerinde. İlginç.

hersene aynı şeyi yapiyorlar 9. bölümler heyecan dorukta sonra final bölümünde sessizlik

Geri
Üst Alt