Cevap: Game of Thrones

Game of Thrones'un tempo konusunda ciddi sıkıntısı var bence.Tüm sezon 10 bölüm zaten.Bir de düşük tempo.Kaliteli yapım ama ne bir Dexter ne de Prison Break.Final bölümü böyle olmaz

Hayìr ama 3. Kitapta baya olay oldugundan ikiye bölündü.......

3. sezonda çok sayıda bomboş geçen bölüm hatırlıyorum. Sanki bölüm sayısını 10'a tamamlamak amacıyla çekilmiş bölümler vardı. Bana bayağı olay olmasından çok ticari kaygı gibi geliyor. Buldular madeni, hemen bitirmek istemiyorlar doğal olarak. Ben de beğenerek izliyorum, ama bu her yaptıkları doğru demek değil.

İnanılmaz kötü bir sezon finali ve olmasa da olurmuş denen koskocaman bir sezon. Şahsen bütün diploması ve geniş karakter yapısı ve hepsine özgün hikayesinin diziyi her diziden farklı kıldığını düşünüyor olsam da senede 10 bölüm yetmiyor bu diziye ve yetmeyecek de. Ben bu sezondan hiçbir şey anlamadım şahsen 9. bölüm dışında.

game of thrones zamani :ayatollah:

cok heyecanliyim bakalim nolucak sezon finalinde :)

Şu koca sezonda seyredilecek tek bir bölüm var oda 9, gerisi çöp :SS:

Şimdi kitaptan çevirme bir dizi olduğu için bölümlerde sıkıntı yaşiyoruz.

Kitapları okuyan biri olarak 10 bölüm çok az geliyor.

Olaya şurdan bakmamız lzm eğer diziyi hmn bitirmek isteseler her bölüm 9. bölüm kalitesinde olur bunu bilmemiz lzm.Ama bu durumda kitap serisi tamamlanmiş yeni kitabın çikmasını beklememiz lzm 2-3 yıl eder :D onun için ağir ağir gidiyorlar.4.sezonda yeni olaylarada yeni ölümlerde görüşmek üzere :D

Kitaplar diziden cok cok daha iyi.

Kitaplarda : Catelyn Stark, Ned Starki zorluyor Kralin kolu olsun diye. Dizi de tersi iste.

Zaten bir cok sey hele ikinci season da degisik oldu... Robb Stark siradan bi kadinla evlenmesi filan

Kitaplar diziden cok cok daha iyi.

Kitaplarda : Catelyn Stark, Ned Starki zorluyor Kralin kolu olsun diye. Dizi de tersi iste.

Zaten bir cok sey hele ikinci season da degisik oldu... Robb Stark siradan bi kadinla evlenmesi filan

Bu son bölümde de vardı neden bu kadar çok şeyi değiştiriyorlar anlamadım bir de mantıksız yönde değişiyor olaylar. Jon ve Ygritte'in sahnesini bile değiştirmişler daha doğrusu eklemişler ve gereksiz bir şey olmuş en basiti. Sam'in bulduğu geçit, kırmızı düğündeki neredeyse herşey, bran'ın hikayesi vs dokunmadıkları yer kalmadı.

Son bölümü izlememeyi düşünüyorum , malum şimdi bunlar acayip şekilde bitirip yeni sezona kadar acı çektirecekler. Bundan önceki sezonları toplu izlemiştim . En fazla 1 ay falan bekledim o bile zor geçti . Siz burada 1 yıl falan diyorsunuz imkanı yok beklemem , diziyi öylece hiç gibi ortada bırakırım yani yaparım biliyorum kendimi :o

Hahaha ne desem tersi çıkıyor , burda bile istikrarımı korudum. Rezil bir sonla bitti ve merak edecek pek bir şey kalmadı , dizi ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.

Sen uçma , biz uçak Ejderha reyiz.

30 bölüm yapın abicim şu diziyi 10 bölüm ne ya. Ayrıca sezon finali 9.bölüm olmalıydı. 10. bölüm son sahne hariç bayağı vasat olmuş.

Aga bide tamam karakterleri öldürüyorsun falan ama kafasını koparttırıp dalga geçirtmek ne ya,önce gittin ned starkın kellesini mızrağa geçili halde gösterdin,ondan sonra rob un vucuduna kurdunun kafasını yerleştirip dalga geçtiriyorsun. Yemin ediyorum acayip sövdüm orda.

Bir bölümde heyecanlandım 9. bölüm.O da baba gibi bölümdü ama hakkını veriyim.

Bu son bölümde de vardı neden bu kadar çok şeyi değiştiriyorlar anlamadım bir de mantıksız yönde değişiyor olaylar. Jon ve Ygritte'in sahnesini bile değiştirmişler daha doğrusu eklemişler ve gereksiz bir şey olmuş en basiti. Sam'in bulduğu geçit, kırmızı düğündeki neredeyse herşey, bran'ın hikayesi vs dokunmadıkları yer kalmadı.

Vallahi cok gicik kapiyorum, aktörler filan, yerler hepsi cok süper bana göre, bazilari kipatda bile daha degisik anlatilsa bile, ama okadar seyi degistirdiler ki, hele ikinci season in icine ettiler, lan insan okadar seyi degistirir mi, okadar kisi cikmadi bile...

Bide cidden yapin 30 Bolüm, ne virliyorsunuz, zaten rekor kiriyorsunuz, baska diziler 16 bölümle season bitiriyor lord of rings in yeni versiyonu olarak nitelendiren dizi 10 bolüm, tabiki mecbursun okadar olayi silip atmaya

isin yoksa 1 sene daha bekle...

dünyanin parasini kaldiriyorlar, sene de 10 bölümlük sezon cekiyorlar..

tr de bile bi sezonda 40-50 bölüm cekiliyor üstelik hepsinin uzunlugu 3 kati.

Geri
Üst Alt