Joffrey ölmüs...

R.I.P...cok üzüldüm ya :( nasil ölür anlamadim.. cok sevyiordum onu..onsuz tadi tuzu kalmas...

spoiler iyi güzelde birisini öldünü spoilersiz de yazabilirsiniz, Ismini yazmadikca..okdar ihtimal var ki.. ne garipsiniz :D

Joffrey ölmüs...

R.I.P...cok üzüldüm ya :( nasil ölür anlamadim.. cok sevyiordum onu..onsuz tadi tuzu kalmas...

spoiler iyi güzelde birisini öldünü spoilersiz de yazabilirsiniz, Ismini yazmadikca..okdar ihtimal var ki.. ne garipsiniz :D

Başka kimin ölümüne bu kadar çok sevinilir ki? :D :D

vay be bu saate kadar spoiler yemeyim diye dizinin adi gecen hicbiyere bakmadim degdide bugun bayram bizim icin :D

4. sezon 2. bölüm ötesinde spoiler içerir

Yeni kralda çocukmuş(tommen) yav bu yeni kral uzun ömürlü olacak mı ? Kitabını okuyanlar gönül rahatlığıyla spoiler verebilir insan merak ediyor,targeryen'in tahta çıkacağını daha önce bir yerden okumuştum ama o tahta çıkana kadar kalacak mı bu sıpa onu merak ediyorum, soruların cevaplanması için 2-3 sene beklemek pek akıl karı değil

Serseyin memelerini farketmedim la diziyi izlerken. Cofriyin ölümü o kadar etkiledi işte beni.

Dizide bugüne kadar en keyif aldığım sahne Joffrey çipinin pörtlemiş gözlerini izlermek oldu ;) Özellikle Tyrion Lannister a yaptığı muamaleden sonra gelen bu sahne paha biçilemezdi doğrusu :D

Filmin yeni Joffrey'si de Greyjoy'a işkence eden Bolton'un bastard'ı. Özellikle bölümün başında kıza yaptırdıklarından sonra o da sağlam bir ölümü haketti.

Yeni kralda çocukmuş(tommen) yav bu yeni kral uzun ömürlü olacak mı ? Kitabını okuyanlar gönül rahatlığıyla spoiler verebilir insan merak ediyor,targeryen'in tahta çıkacağını daha önce bir yerden okumuştum ama o tahta çıkana kadar kalacak mı bu sıpa onu merak ediyorum, soruların cevaplanması için 2-3 sene beklemek pek akıl karı değil

Çıkan kitaplara göre bir sorun yok Tommen halen yaşıyor.

Tommen ölmeyecek, daha dogrusu son kitapta hala yasiyor. Ama bence o ve annesi Kings Landing'de ölecekler en son kitapta

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uKboLTwzFTs[/media]

Çocuk harbiden zeki birisi. Bravo.

Tyrion adamsın cansın

olenna karısının kesin parmağı var bu işte

Çok güzel oldu lan ölümü Joffery'nin:happy:

Fatih'in verdiği linkte dizinin ötesinde bir spoiler var ona göre.

Ben gidip sitelerden devamını araştırmıştım, sanırım yukarıdaki linkte anlatılanlar doğru ama hepsi o kadar değil diye biliyorum (yanılıyor olabilirim yarım yamalak wiki sayfalarından okudum sonuçta)

[attachment=9661:Blu-yrzIcAAy3YI.jpg]

Babası anasını cenazesi başında sevince :D

Geri
Üst Alt