Bu bolum baya yavas ilerledi.

Tyrion zindan sahnesi çok iyidi

Adam gibi adam :

Tumblr_static_tyrion-lannister-tyrion-lannister-23793056-600-900.jpg

Bu arada bolumun sonunda action basladi, bolum bitti, bekle simdi haftaya kadar.

3. bölüm güzeldi, böyle tek bir kısma bağlı kalmayıp birkaç hikaye ile devam ettiklerinde hoşuma gidiyor.

aynen, bastard sonunda geberdi :D

Joffrey kadar itici bi adam gormedim bir dizide, adamdan nefret etmeye basladim walla :)

SIrada annesi var, oda gebersin..

Tek uzuldugum yan, Starklarin bukadar kolay katledilmesi.. keske 1taneesi kalsaydi, ancak 2tane kizi ve gucsuz oglu jon snow kaldi :(

khaleesi'de tam duygu somurusu cikti bin dragonuna git westerosa daha ne ugrasiyon elin köleleriyle

Güzel bir bölümdü. Adam gibi adam Jaime Lannister sevişilebilecek en ilginç yerler listesini enteresan bir şekilde genişletti.

Baya beğendim bu bölümü.İyice actiona alışmıştık.

Yanlız o yamyamlardan tiksiniyorum yav.Yabaniler neyse de o yamyamlar nedir yauv

Baelish de tam çakal adam.Oynayan arkadaş rolünün hakkını veriyor.Bu arada bu bölüme başlamadan önce intro sırasıda Ned Stark'lı bölümler aklıma geldi.Ya bu intro ve müziğe en çok o yakışıyormuş.Ama dizide Stark kalmadı doğru dürüst.

Dizi fena gitmiyor da şu gay muhabbetinin sürekli bokunu çıkarmasalar daha iyi olacak, miğde bulandırıyor her bölüm o sahneler.

Dario Naharis çok sağlam karakter yalnız 3. sezondaki herif daha bir karizmaydı sanki, değiştirmeseler iyiydi. Yeni herif fazla sıradan görünüyor tip olarak.

Dizi fena gitmiyor da şu gay muhabbetinin sürekli bokunu çıkarmasalar daha iyi olacak, miğde bulandırıyor her bölüm o sahneler.

Dario Naharis çok sağlam karakter yalnız 3. sezondaki herif daha bir karizmaydı sanki, değiştirmeseler iyiydi. Yeni herif fazla sıradan görünüyor tip olarak.

Bir öncekinde Khal Drago karizması vardı da bu cacık.Çabuk değişirse iyi olur

Ulan bu Khaleesi konuşmaya başlayınca kendimden geçiyorum yeminle aşık oldum öl de öleyim Khaleesim :(

Insan pijinin ölüsünün yaninda kardasina tecavüz eder mi? Lanisterse eder. Bu kadar insanlıktan nasibini almamış aşağılık yaratıklar işte bu lanisterler.

ilk bölümdeki adam kendisi birakti diziyi.....Transformers 4 yüzünden.....

Bir öncekinde Khal Drago karizması vardı da bu cacık.Çabuk değişirse iyi olur

Khal Drogo başkaydı ya. Herifte diziyi tek başına götürecek potansiyel vardı. Ayıydı, hayvandı ama iyiydi.

Dario'da bu elemana kaldık artık bu saatten sonra değiştirmezler herhalde.

Geri
Üst Alt