İzlemek için dizinin bitmesini bekliyorum desem

bir bölümünü bile izlemedim

Iyi o zaman en azından bir 4 sene beklemen lazım....GoT sonunuda Sinema filmi olarak çıkaracaklarmış....birde Son kitabın daha çıkış tarihi bile belli değil....yani uzun lafın kısası...4 hafta Bekle 4. Sezon bitukten sonra ilk 4 sezona başla....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

hacım bu şekilde güzelde ama bölümler arası o bekleyşin olduğu sırada üretilen teoriler bölümlerin o hafta ince ince işlenişi en az dizi kadar zevk veriyor.

örneğin breaking bad de bölüm aralarında sözlüklerde forumlarda dönen muhabbet,teori en az dizi kadar zevk vermişti. okadar ince detayları o haftalarda gördükki diziyi hızlı bir şekilde izleyince o detayları sıklıkla kaçırabiliyorsunve o tadı alamıyorsun :D

İşin orası da var tabi renkdaş haklısın ama ben gayet keyif aldım ve breaking bad'in en büyük hayranlarından biri oldum desem yeridir. Tam bir başyapıt. Dönen muhabbetleri güncel olarak takip edemesem bile sezonları arka arkaya çakma keyfi de bir başka oluyor :D

Sibel Kekilli özüne döndü tamamen, hiç şaşırmadım.

Merak ediyorum, Tyrion'u kimle dövüştürecekler ve nasıl dövüşecek.

Bence tyrion aleyhinde şahitlik yapmazsan onu öldürecez falan demişlerdir yoksa ihanet etcek bi tipe benzemiyo dizi karakteri olarak.

ama o da öyle bir şahitlik yaptı ki öldürmekten başka çare bırakmadı adamlara.vurdu da vurdu :D jaime ile yapılan anlaşmadan haberdar olmadığını düşünürsek tabii

Bence tyrion aleyhinde şahitlik yapmazsan onu öldürecez falan demişlerdir yoksa ihanet etcek bi tipe benzemiyo dizi karakteri olarak.

olabilir tabiki, ama bir kisimda tyrion'a dogru bakip "ben bir or.spuyum" dedi. dogru hatirliyorsam tyrion onu bu sekilde kovmustu. bu lafini tyrion'un yüzüne vurdu.

Etrafta okuduğum kadarıyla bu kadar etki yapması dizi yapımcılarının işgüzarlığımış. Kitapta Shae bu kadar sert ve akıllı bir karakter değilmiş galiba. Saf itaatkar biriymiş. Kendisine ne dense yapan bir tipmiş. Bu dizideki ve kitaptaki karakterin farklılığı biraz o sahneyi saçma hale getiriyor. İlerde de bu durum daha göze batcakmış.

öl de ölelim, öldür de öldürelim kısa adam :@

SPOILER...........kitaplarda galiba Shae Tyvinle ilişkiyede giriyor.....biraz Spoiler oluyorda......SPOILER

Bitiş sahnesi muhteşemdi. Bu dizinin belki de efsane olabilecek sahnelerinden biriydi bu.

SPOILER...........kitaplarda galiba Shae Tyvinle ilişkiyede giriyor.....biraz Spoiler oluyorda......SPOILER

Son bölümü henüz seyretmesim kaydettim ama okuduklarım kadarı ile kitapla alakasızlık devam edecek spoiler doğru dahası da varda neyse ayıp olmasın:)

C5303 cihazımdan gönderildi

Çok pis spoiler yedim kitaptan. O kadar da merakla bekliyordum dünkü bölümden sonra :mad-49:

Bu bölümü sevmedim sonu biraz iyiydi

Tyrion Lannister seni seviyorum ulan REIS

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Geri
Üst Alt