kitabı okumadımki spoilerını vereyım.

rahat rahat izle 2 hafta sonra olay öyle değilmiş.

Peki iyi o zaman. Ama ben sadece size soylemedim. Hep aynisi oluyor. Kitabi okuyanlar spoiler verirken kitaptan verdiklerini soylerlerse daha iyi olur. Zaten kitapla dizi biraz farkli.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kitaptan spoiler yazan ağır şerefsizdir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Osman su joffrey nin evlenecegi kizi biri dudukluyecek mi artik kiz yandi tutustu artik uzuluyorum :/

üzüntün üzüntümüzdür reiz :((

natalie dormerın son filmlerini izlemeni öneririm hatun son 1 1.5 yılda yardırdı.

---------------------

sonraki bölümlerle ilgili tartışmak istemeyen tıklamasın beyler.

Kitabı okumadım usta ama ciddi spoiler yedim önümüzdeki sezonlar dahil, tamamen önde götürdüğü mücadelede intikam ateşi kendini de yakmış, feci şekilde öldürülmüş bu arkadaş Dağ tarafından. Ama Dağ'a zehirli mızrak sokuyormuş sanırım, Dağ ölüyor mu bilmiyorum.

Bu da bonus. imgur: the simple image sharer

ekşide okudum bende kitaptaki dağ avuclarıyla patlatmış bunun kafayı.ama kitaptakı herif harbi harbi devmiş. bu karakter birebir nasıl yapacak merak ediyorum. birde mücadeleyi önde götürüp hırsa kapılıp kaybetmek harbi fena olur. malum intakam sebebi falan baya dramatik olacak o bölüm.

Vereyimmi spoiler :D

hacım zamanın varsa memnun olurum arkadaşların aksine severim ben böyle muhabetleri

gelecek bölümler için tartışmak istemeyen tıklamasın beyler

birde bu kızıl düğünde öldürülenler tekrar canlanıyormuş. lady stark falan?

Osman su joffrey nin evlenecegi kizi biri dudukluyecek mi artik kiz yandi tutustu artik uzuluyorum :/

Benim de izlerken içim gidiyor, gül gibi kız. Kimse el atmazsa Jamie'nin kuzeni olarak diziye dalacam, bunu düzeltip Cersei'ye kafa atıp çıkacam.

üzüntün üzüntümüzdür reiz :((

natalie dormerın son filmlerini izlemeni öneririm hatun son 1 1.5 yılda yardırdı.

---------------------

sonraki bölümlerle ilgili tartışmak istemeyen tıklamasın beyler.

ekşide okudum bende kitaptaki dağ avuclarıyla patlatmış bunun kafayı.ama kitaptakı herif harbi harbi devmiş. bu karakter birebir nasıl yapacak merak ediyorum. birde mücadeleyi önde götürüp hırsa kapılıp kaybetmek harbi fena olur. malum intakam sebebi falan baya dramatik olacak o bölüm.

Sagol knka ilgilenicem :D

Son bölümü izlemeden konuya girmemeyi öğrendim Allah'tan ben bu sefer okumadım spoiler falan ama burada ve bizden daha kalabalık bir çok büyük sitede moderatörlük yaptım. Normalde spoiler verenlere ceza verilirdi yani sonuçta bu dizi ve işin esprisi merakla diğer bölümlerde olacakları beklemek. Biri çıkıp da bunu tek satırla elinden aldıktan sonra ne yapayım o diziyi.

Arkadaslar diziye yeni basladim ve su an 2. sezondayim. Cok agir sarmaya basladi, daha dogrusu yeni yeni... hele ilk bölümler inanilmaz agirdi, sexten baska bir sey yoktu. Hayat kadini cüceye, yaslisi gencecik kiza, babasi kizina, erkegi erkege, kardesi kardese, sonra hepsi cüceye hesabi... Ne sapik, nekadar hasta ruhlu bir rejisör var arkadas ? Toplum´da ahlak kalmadi, iki tane hint domuzum vardi gül gibi anlasiyorlardi, bir birlerini becermeye basladilar.

Bu böyle devam edecekmi, yoksa 2. sezondan itibaren bir hareketlenme varmi ? Ona göre devam bakip bakmamaya karar verecem.

Arkadaslar diziye yeni basladim ve su an 2. sezondayim. Cok agir sarmaya basladi, daha dogrusu yeni yeni... hele ilk bölümler inanilmaz agirdi, sexten baska bir sey yoktu. Hayat kadini cüceye, yaslisi gencecik kiza, babasi kizina, erkegi erkege, kardesi kardese, sonra hepsi cüceye hesabi... Ne sapik, nekadar hasta ruhlu bir rejisör var arkadas ? Toplum´da ahlak kalmadi, iki tane hint domuzum vardi gül gibi anlasiyorlardi, bir birlerini becermeye basladilar.

Bu böyle devam edecekmi, yoksa 2. sezondan itibaren bir hareketlenme varmi ? Ona göre devam bakip bakmamaya karar verecem.

Kesinlikle izlemelisin. 2.sezon guzel 3.sezon daha guzel. 4. Sezonda suan ve bu sezon hepsinden daha iyi gidiyor.

Kesinlikle izlemelisin. 2.sezon guzel 3.sezon daha guzel. 4. Sezonda suan ve bu sezon hepsinden daha iyi gidiyor.

Kardes bu 1. Sezon niye bukadar bostu ? Sabirla heyecanin gelmesini bekledim. He, harbi 1. Sezonun sonuna dogru heyecanlanmaya basladi. Hele hele su ata benzeyen herifle sevisen o karri birden ejderha falan cikarda agzindan.

Sagolasin tavsiyelerin icin kardesim.

1. Sezon dizinin tanitimi gibi birsey. Biraz agir ama dizi cok kapsamli oldugundan 1. Sezonun agir olmasi normal. Simdi 2. Sezonda da yeni haneler cikacak biraz daha hareketlenecek. Cok guzel bir dizi kesinlikle izlemelisin. Ilerde cok surpriz seyler olacak. Cok sasiracaksin :)

Dizide cok fitne, ve birde okadar fesat var. Bizim Turgut savci iyi giderdi bu diziye... Reisi unutanin kalbi kurusun.

Kalisiyi de hallettiler sonunda. Pamuk gibi olmuştur şimdi.

Geri
Üst Alt