Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Night King1 gün önce
Bu yaramı kapatmaz ne dikiş ne sargı
Deldi bedenimi hançer görünümlü kargı
5 white walker arkamda anlayamadı farkı
Cersei yi tek başina yenersin artik amk Arya Starkı.
iyi de diziye ilk kitabın adını vermeleri bizi enterese etmez. 6 sezon taht oyunu yaptınız ve bu dizinin en büyük olayı yani ana baş düşmanı night kingdi. yani velhasıl cersei falan sona bırakılacak konu değil. düpedüz sıçtılar içine
Bence sizin gozunuzde night kingi asiri yenilmez bir karakter olarak olusmus bu dizinin hatasi degil her yerde yenilebilecegine dair ipuclari verildi. Savas da gayet iyiydi ayrica got evreninin en efsane savaslarindan biri oldu. Olay bu savasin olmasi icin o karakterleri bir araya getirmek yani olay orgusu, sonuc zaten vok onceden belliydi. Night kingi isterse gitsin robertin pici oldursun banane kardesim sjsjjs
Bence dizi kitaplari sollayinca is afedersiniz boka sardi, senaristler nasil devam edecegiz diye kafa yorurkene heralde isin icinden cikamadi. En büyük suc tabiki George R.R. Martin de ulan bu seriyi bitrecegine tonca farkli kitap yazdi, öleceksin be adam öleceksin hala bitiremedin A Song of ice and Fire .
Dizinin final sezonun gelince bence bukadar basit bitmemeli bitmeyecekde.
Night Kingin bukadar basit öldüne göre bunun altinda birseyler ararim, en büyük rakip öldü kranlik bitti artik Cersei ve yoldaslaini bitrmek ve kral olmak savasina girerkene bence son bir süpriz bizi bekleyecek, herkesin oha bunu beklemiyordum diyecek bir son ile bitecek dizi. Cünkü havada kalmis cok sorular kaldi Night King veya Bran hakkinda, böyle bitireceklerini inanmiyorum, herkesi ters köse birakmazlarsa bence tarihin en kötü Finali olur. Hala The Winter is coming diyorum cünkü gercek Winter hala gelmedi ama 3 bölümde herkesi ters köse birakabilirlermi merakla bekliyorum
Hayal bence. Dizi bu sezon klişe rekoru kırıyor, son dakika sürprizi beklemem daha. Night king işi bitti bence, şimdi cersei ile savaşacaklar. Ama Cercei kolay lokma olmaz asıl winter, cercei dir. Çok kelle alacak gitmeden önce. Sonundada arya, sansa yada jamie öldürür bunu dizi biter. Bu sezon klişeler sezonudur.
3 sezondur winter is coming winter is coming diye kafa ütüleyip winter geldiği gün cercei sıcak sarayında demirci aşkıyla düzüşürken öldürdüler herifi
soxaram böyle diziye
bari şu euron denen pezoyu bir an evvel öldürsünler yaw. dizide tyrion varys gibi bir kaç enteresan karakter varken hafif dombili jack sparrowu izlemek istemiyorz
Bence Sansa ve Tyrion tekrar evlenecekler. Bir yerlerin Kral ve kralicesi olacaklar ama neresinin?
Bir de daha 3 bolum daha var. Bakalim tek bolumle Night King'i oldurenler Cersei icin kac bolum harcayacaklar
Beklenti çok yüksek olunca diziyi en baştan beri hayranlıkla seyredenler hayalkırıklığına uğradı. Bazı sahneler ciddi manada yazık olmuş dedirtse de 80 dk gerginlikle izlediğim için sevdim.
Dedim gibi senaristler cikmaz bir sokaka girdi olayi nasil baglariz derkene herseyi batirdi son 3 bölümde bunu toparliyacak bir hamle oldumu hep beraber görecegiz. Ha olmasa mecburen George R.R Martini bekliyecegiz cünkü gercek hikaye ve gercek son orda yazilacak. Umarim Martin senaristler gibi sonunu batirmaz. Gerci simdi en azindan insanlarin tepkisini gördü ona göre hikayesini devam yazar. Kiztap okurlar icin bir nevi win win oldu
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.