Dizide bir surpriz olabilir mi?
Mesela Night King'in sadece yerlestigi vucut olse?
Elestirenler hakli. Yillarca winter is coming diyorsan bence en son savas Night King ile olmaliydi. Cersei filan bu bolumde olmeliydi.
keşke olsa ama umudum yok. bu dizinin bence boss u night king di. yıllarca zaten taht oyunlarını izledik,bunca mücadelenin içinde başından beridir en büyük tehdit night king di herzaman ve dizi onunla olan mücadeleyle son bulmalıydı. şuandan itibaren soxayım tahtına da mücadelesine de

Ben de öyle düşündüm, Bran bunun hafızası değil miydi? Bran ona lazım diye düşünürken Bran’ı öldürmeye çalıştı.

Hayir, bir onceki bolumde Bran soyle dedi;

"He wants to erase this world and I am its memory."
Night King bu dunyayi silmek istiyor ve ben onun (dunyanin) hafizasiyim.

Dolayisiyla Bran ona lazim degil. Hatta sonra birisi bu lafin uzerine "Zaten olum bu degil mi?", gibi bir sey soyluyordu.

Night kingin hedefi Bran söylemişti bunu da dizinin 8. sezonunda duymuş olduk.

Skyrim oynayan varsa bileceklerdir

Alduin'e yapılan son bile bundan iyidi yav yuh diyorum sadece
Paarthurnax gibi bir karakter bile yazamaz bu müptezeller hocam martin olmadan:

"What is better: to be born good or to overcome your evil nature through great effort?"

Night King'e yine 3-5 numara yaptırdılar, cirit atıyor ejderha alevinde yürüyor falan da bu korkulan akgezenlerin bir tane düzgün icraatı oldu mu bütün seri boyunca? Sam bunlardan daha cengaver daha çok leşi vardır. Zaten 20 tanesi açık alanda düşman varlığını sezmekten aciz...

Neyse iki gündür nefret kusuyorum bölüme, yeter :D

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aryayi oynayan aktris bile malum sahnenin gerçekçi olması gerektiğini söylemiş

Maisie Williams on finding out she kills the Night King(as reported by Entertainment Weekly):

Quote: "I immediately thought that everybody would hate it; that Arya doesn't deserve it. The hardest thing is in any series is when you build up a villain that's so impossible to defeat and then you defeat them...it had to be intelligently done because otherwise people are like, "well, [the villain] couldn't have been that bad when some 100-pound girl comes in and stabs him.'"

Yaw sacmalamayin dizinin ismi the night king degil, game of thrones..
iyi de diziye ilk kitabın adını vermeleri bizi enterese etmez. 6 sezon taht oyunu yaptınız ve bu dizinin en büyük olayı yani ana baş düşmanı night kingdi. yani velhasıl cersei falan sona bırakılacak konu değil. düpedüz sıçtılar içine

Imdb puanı şu an 9.2 muhtemelen 8.7'leri görecektir bir süre sonra(Katkımızı yaptık tabii sürece) ama 9.2'yi baz alalım yine de. Bu da efsane denilen bölümün Game of Thrones serisinin en yüksek puanlı 30 bölümünün içine zar zor son sıralardan girebildiğini gösteriyor. Açık ara en çok para harcanan, en uzun süre çekimi yapılan bölümü olmasına rağmen.

Night kingi bu kadar şişirdikten sonra insanlar doğal olarak anlaşılacak olayların gerçekleşmesini beklerler. Bu saçmalığı beklemezler.

Kesinlikle mevzu bu. Ya o kadar şişirmeyeceksin adamı tanrı yapmayacaksın, ya da adam gibi senaryo yazacaksın göndermek için. Zaten daha önce de yazmıştım kitaptakiyle dizideki Night King çok farklı. Bunlar gücü bastıkça bastılar adam ejderhaya tek atıyor mk.

Yine de her şeyin sorumlusu dombili Martin, yazamadı kitapları bir türlü bunlara bıraktı senaryo işini. Zaten 2 sezondur tutarsızlıklar, diyalog kalitesindeki düşüş falan barizdi de bu bölüm için harbi heyecanlanmıştım bir de utanmadan Helm's Deep'i falan ağızlarına almışlardı çünkü.

Bitmiyor nefretim :D

Imdb puanı şu an 9.2 muhtemelen 8.7'leri görecektir bir süre sonra(Katkımızı yaptık tabii sürece) ama 9.2'yi baz alalım yine de. Bu da efsane denilen bölümün Game of Thrones serisinin en yüksek puanlı 30 bölümünün içine zar zor son sıralardan girebildiğini gösteriyor. Açık ara en çok para harcanan, en uzun süre çekimi yapılan bölümü olmasına rağmen.

Kesinlikle mevzu bu. Ya o kadar şişirmeyeceksin adamı tanrı yapmayacaksın, ya da adam gibi senaryo yazacaksın göndermek için. Zaten daha önce de yazmıştım kitaptakiyle dizideki Night King çok farklı. Bunlar gücü bastıkça bastılar adam ejderhaya tek atıyor mk.

Yine de her şeyin sorumlusu dombili Martin, yazamadı kitapları bir türlü bunlara bıraktı senaryo işini. Zaten 2 sezondur tutarsızlıklar, diyalog kalitesindeki düşüş falan barizdi de bu bölüm için harbi heyecanlanmıştım bir de utanmadan Helm's Deep'i falan ağızlarına almışlardı çünkü.

Bitmiyor nefretim :D

Kitapları okudun mu sen renktaş?

Başlayalım mı? Başlarsak da çeviri mi okuyalım orjinal mi?

Night King konusu gerçekten hayal kırıklığı ile sonuçlandı bencede ama dizinin okadar farklı merkez dediğimiz hikayeleri oldu ki.

Sadece night King ile bağlamak haksızlık olur açıkçası game of Thrones a....ki ben kişisel olarak bu haksızlığı yapıyorum :)

Night King olayı beni diziden soğutu açıkçası ama kişisel fikrim sadece tabiki. Alsınlar o koltuğu müsait .....neyse

Geri
Üst Alt