dünkü bölümle alakalı bana göre en büyük ve neredeyse tek sıkıntı karanlık mevzusu. izleyiciyi darlamak için kasten yapılmış bişey mi yoksa başka bimevzudan dolayımı yada beceriksizlikmi ne bilmiyorum ama cidden yeri geldi oyuncular seçilemedi istisnasız pek çok kişide bundan şikayetçi. halbuki bölümden önce konusmaları dinledim de miğfer dibini izledik oradan çok örnek aldığımız sey oldu gibilerinden konusmuslardı. izlediklerinden ne çıkardılar bilmiyorum ama buda gece savaşı dünküde öyleydi

Miğfer Dibi'ne yakın bir savaş sekansı yok harbiden hala. :hat:

Bir iki tane baba karakter öldürseler belki bölüm kurtulurdu da onu bile yapamadilar. Harbiden cok kotu bolumdu.

night king den öte baba karakter mi var adam öldü gitti. lyanna mormount da gitti jorah da o kadar kılıç darbesinden sonra ölmüştür büyük ihtimal.theon da gitti arada

Son düzenleme:
night king'den beklentiler yüksekti. çoğu kişi sonunun böyle olmasını hiç beğenmedi.

Fakat şöyle bir durum var. Dizi de bu ordu her bölümde gösterilmedi. Yani asıl olay ölüler değildi.
Night king'in sonu için hepimizden bir sahne yapmamızı isteseler yine beğenmeyenler olacaktı.

karanlık olayına katılıyorum bundan sonraki cersei savaşı muhtemelen daha anlaşılır olur.

Normal olan şu durumda cerseinin savaşı kaybetmesi ve arya tarafından öldürülmesi. Dağ'ın köpek tarafından öldürülmesi.
Şaşıracağımız ve vaauuvv diyeceğimiz şeyler olur mu bilemem. Ama cersei kazanırsa oldu bittiye getirirler gibi geliyor.

bir de dizi bittiğinde aklımızda bir çok soru kalmış olacak. Şuna ne oldu buna ne oldu diyeceğiz.

mesela jonun kurdu noldu en son , dün koşturuyordu ama

Her şey iyi güzeldi beğendim ben bölümü ama sonu çok saçmaydı yav ciddi anlamda

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çok kasmaya gerek yok bundan sonrası için savaş-ordu vs gereksiz. Arya'yı Cercei ve Euron Greyjoy'u öldürsün diye King's Landing'e tek başına gönderip Dany ve Jon'un Winterfell'de büvet ağacı altında şarap yudumlamaları yerinde olacaktır. Zira Arya rahatlıkla surat değiştirerek istediği yere sızabiliyor, kimseye farkettirmiyor
Havada uçan kuşu sezen Night King+20 tane akgezen bile farkedemediğine göre Lannister korumaları falan Cercei ve Euron'un maksimum cesetlerini bulabilir.
. Dolayısıyla savaş falan olmamalı bana göre, iyice garantiye alınmak isteniyorsa gidersin Braavos'a yüzsüz adamlara verirsin 3-5 coin, hiç şansları kalmaz.

Tabii normalde yüzsüz adamların çalışma stili biraz değişik, dizide işlememişler ama. Yeri geliyor 1 altınla istediğin cinayeti işliyorlar, yeri gelirse de bir ejderha isteyebilirler. Mesele senin neye sahip olduğun zira, hiçbir şeyi olmayan köylünün isteğini bir koyun-keçi karşılığında yapabilirler örneğin. Neyse zaten onlara gerek yok Arya tek başına halledebilir.

11 hafta boyunca gece çekim yaparak çekilmiş bu bölüm. Saygı duydum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arya da olur

El sebep: son gunuymus gibi sevisti, son kez gecesiymis gibi yansitildi. bran kiligina girip yaptirdigi silahla night kingin yanina cekip oldurmeye calisacak bence. Bir baska ihtimal brienne onu kurtarir kendisi de jaimenin kollarinda olur tahminindeyim. Tabi bunlardan birinin bile olma ihtimali yuzde 0.00001. Ben olsam boyle yapardim. [SPOILER/]
Tahminimden daha basit oldu olay

Skyrim oynayan varsa bileceklerdir

Alduin'e yapılan son bile bundan iyidi yav yuh diyorum sadece

dünkü bölümle alakalı bana göre en büyük ve neredeyse tek sıkıntı karanlık mevzusu. izleyiciyi darlamak için kasten yapılmış bişey mi yoksa başka bimevzudan dolayımı yada beceriksizlikmi ne bilmiyorum ama cidden yeri geldi oyuncular seçilemedi istisnasız pek çok kişide bundan şikayetçi. halbuki bölümden önce konusmaları dinledim de miğfer dibini izledik oradan çok örnek aldığımız sey oldu gibilerinden konusmuslardı. izlediklerinden ne çıkardılar bilmiyorum ama buda gece savaşı dünküde öyleydi

Tarihin en iyi dublaj filmi de budur bence.İki versiyonu da izledim açık ara tr dublajlı daha iyi

Ulan her türlü mallığı anlıyorum bu yetersiz yönetmen ve senaristin yaptığı. Ama bir türlü Arya-Melisandre konuşmasını yaptırıp dizinin gelmiş geçmiş en önemli anının içine niye ettiler bu salaklar onu anlamıyorum. Bölümün son 5 dksını hadi Arya şunu öldür de bölüm bitsin diye bekledik.

yüzlerce hayran teorisinden herhangi birini çekseler bu saçma senaryodan çok daha iyi olurdu. yıllarca winter is coming dedik sonuç hayal kırıklığı

Dizide bir surpriz olabilir mi?
Mesela Night King'in sadece yerlestigi vucut olse?
Elestirenler hakli. Yillarca winter is coming diyorsan bence en son savas Night King ile olmaliydi. Cersei filan bu bolumde olmeliydi.

Geri
Üst Alt