- 4 Ağustos 2009
- 90.894
- 72.187
- 5.358
Bir iki tane baba karakter öldürseler belki bölüm kurtulurdu da onu bile yapamadilar. Harbiden cok kotu bolumdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav daha kim ölecek adam kalmadi nerdeyseBir iki tane baba karakter öldürseler belki bölüm kurtulurdu da onu bile yapamadilar. Harbiden cok kotu bolumdu.
Yav daha kim ölecek adam kalmadi nerdeyse
Daha 3 bölüm var kara murat büyük kiyimlar bekliyorumkim öldü yaw figuranlar öldü hep. Ne biliyim mesela o siginagi ölüler bassaydi ve cüceyle sansayı öldürselerdi. Dombili ölseydi vs. Dizi bitiyor zaten öldür gitsin izleyenlere bir şok yaşat. Eskiden böylemiydi en baba iki karakteri cart diye öldürdüler. Efsane Gercek Kral Stannis Reyis ve Kucük Kral Cofriy piçi. Gotun got oldugu zamanlar onlardi iste. Simdiki ise bin ok gelip ölmeyen cüneyt arkinin holivud versiyonu. Abv.
Daha 3 bölüm var kara murat büyük kiyimlar bekliyorum
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence gidenlerde.figuran degildi tamam as degildi ama orta sira diyelim sonraki bolumlere kim kalacak o zaman,iyu boyle ama saygi duyuyorum tabi gorus gorusturkim öldü yaw figuranlar öldü hep. Ne biliyim mesela o siginagi ölüler bassaydi ve cüceyle sansayı öldürselerdi. Dombili ölseydi vs. Dizi bitiyor zaten öldür gitsin izleyenlere bir şok yaşat. Eskiden böylemiydi en baba iki karakteri cart diye öldürdüler. Efsane Gercek Kral Stannis Reyis ve Kucük Kral Cofriy piçi. Gotun got oldugu zamanlar onlardi iste. Simdiki ise bin ok gelip ölmeyen cüneyt arkinin holivud versiyonu. Abv.
Bak buna katilirim,sinirimden kitaplarini satmistim bitmeyecek diyehep o g.r.r martinin halt yemesi. kitapları yazmadığı için bu salak senaristler efsane dizinin içine etti