Bir iki tane baba karakter öldürseler belki bölüm kurtulurdu da onu bile yapamadilar. Harbiden cok kotu bolumdu.

Yav daha kim ölecek adam kalmadi nerdeyse
kim öldü yaw figuranlar öldü hep. Ne biliyim mesela o siginagi ölüler bassaydi ve cüceyle sansayı öldürselerdi. Dombili ölseydi vs. Dizi bitiyor zaten öldür gitsin izleyenlere bir şok yaşat. Eskiden böylemiydi en baba iki karakteri cart diye öldürdüler. Efsane Gercek Kral Stannis Reyis ve Kucük Kral Cofriy piçi. Gotun got oldugu zamanlar onlardi iste. Simdiki ise bin ok gelip ölmeyen cüneyt arkinin holivud versiyonu. Abv.

kim öldü yaw figuranlar öldü hep. Ne biliyim mesela o siginagi ölüler bassaydi ve cüceyle sansayı öldürselerdi. Dombili ölseydi vs. Dizi bitiyor zaten öldür gitsin izleyenlere bir şok yaşat. Eskiden böylemiydi en baba iki karakteri cart diye öldürdüler. Efsane Gercek Kral Stannis Reyis ve Kucük Kral Cofriy piçi. Gotun got oldugu zamanlar onlardi iste. Simdiki ise bin ok gelip ölmeyen cüneyt arkinin holivud versiyonu. Abv.
Daha 3 bölüm var kara murat büyük kiyimlar bekliyorum

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dünkü bölümle alakalı bana göre en büyük ve neredeyse tek sıkıntı karanlık mevzusu. izleyiciyi darlamak için kasten yapılmış bişey mi yoksa başka bimevzudan dolayımı yada beceriksizlikmi ne bilmiyorum ama cidden yeri geldi oyuncular seçilemedi istisnasız pek çok kişide bundan şikayetçi. halbuki bölümden önce konusmaları dinledim de miğfer dibini izledik oradan çok örnek aldığımız sey oldu gibilerinden konusmuslardı. izlediklerinden ne çıkardılar bilmiyorum ama buda gece savaşı dünküde öyleydi

Bugüne kadar iyi kotarılmış sayılabilecek 8 sezonluk bir dizinin şanına yakışmayacak bir bölümdü.

Rahatlıkla 2 tane 120 dakikalık bölüm olabilecek bir mevzu alelacele bitirilmiş.

Savaş sahneleri kötüydü, çok karanlıktı. Alacakaranlık vaktinde olmalıydı.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gomplayerdan izleyecek olan varsa tam ekran yaptıkdan sonra R tusuna abansın şuan baya baya farketti karanlık sıkıntısı kalmadı

efsaneye yakışmadı be..

lost'da çok anlamsız bitmişti , amerikalılar dizi bitirmeyi beceremiyorlar.

o diilde bütün dothrakiler gitti mk dellendim.. kala kala elde unsullideler kaldı.. dragonları çıkar ordudan, bu ordu alamaz kraliyeti falan

Beyler dün ben de canlı izledim fakat bizde yayınlanan ile HBO'nun yayınladığı arasında bariz kalite farkı var. HBO'da yüzler seçiliyordu. İndirin torrentten 1080p bir daha izleyin.

Bence gidenlerde.figuran degildi tamam as degildi ama orta sira diyelim sonraki bolumlere kim kalacak o zaman,iyu boyle ama saygi duyuyorum tabi gorus gorustur

Diziye geçen seneden sonra GoT diye değilde ortalama bir amerikan dizisi olarak bakınca eğleniyorsun. Ama GoT olarak bakarsan rezil bir 3 bölüm izledik ki bence son 3 bölüm daha da rezil şeyler izliyeceğiz. Son tahminim de Jon ve Dany tahtı gendrye bırakıp şafakta ufka doğru ejderhaları ile uçarlar.

Eskiden sonucuna katlanmak vardı

Se01

ned stark saldırıya uğramıştı ve lannisterler tarafından haksız yere tutuklanmıştı. Herkes iyi biri olduğu için kurtarilacagi sanırken jof adamı öldürmeye karar vermişti. Çünkü etrafı düşman dolu ve kaçacağı yer yoktu. Sonuç? Ölüm.

Se08

jon ejderhasindan 100 metrelerce düşmesine rağmen dövüşecek kadar sağlam durumda, onca wightsle kavga etmesine rağmen hala hayatta. Sebep? En çok sevilen karakterlerden biri olduğu için.

Benim için dizi bitmiştir bu bölüm ile birlikte.

O koltuğa kim oturur oturmaz hiç umrumda değil.

Geri
Üst Alt