Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Gayet iyiydi bence....sonunu hesaba katmazsak
Yuhh yani...
Yuhh yani...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölüleri dirilten, aci tanimayan, insanlarin varligini uzak mesafeden hissedebilen yaratik 24 saat önce ilk kez seks yapan kiz tarafindan katledildi. mantığınıza sokayım D&D...
night king başka türlü öldürülemezdi yanına yaklaşman imkansız en doğru yolla öldürdüler bence suikast ustası arya tecrübesini konuşturdu
jon snowu 500 metre mesafeden hisseden night king aryayi bir kac saniye icinde oldurmesi gerekiyordu bence
canlilarin dunyasinda suikast ustasi olmak herkesi oldurebilecegi anlamina gelmiyor(du)...
jon snowu 500 metre mesafeden hisseden night king aryayi bir kac saniye icinde oldurmesi gerekiyordu bence
canlilarin dunyasinda suikast ustasi olmak herkesi oldurebilecegi anlamina gelmiyor(du)...
Bran'a sadece konsantre oldu orada. Fark ettiysen o an kontrol etiği tüm diğer ölüler stand by moduna geçmişti. Bran bir şekilde o an tüm dikkatini üstüne çekti ki tam kılıcına konsantresini çevirince fark etti arayı.
brana bakmasi sadece brana konsantre oldugu anlamina gelmiyor ama. obur oluler theon night kinge saldirirken de kıpırdamıyordu.
sahsen ben night king aryayi normal sartlarda fark etmeyecegine inanmiyorum
Diziyi bilmeyen, siteyi farklı açıdan bakma ihtimali yüksek yalnızgotizle.club doğru adres izleyemeyenler
Bence gayet guzeldi ne bekleniyor anlamiyorum bazen mactan sonra seyrettim belki de ondan cok begendim mac rezildi malumbi ara tazı korkudan donmuştu herif tepkisizdi. lekesizlerin komutanı falan korkudan abartısız baya baya ağlıyordu. lyanna bile çıktı adamların yapamadığını yaptı öleceğini bile bile deve saldırdı son nefesinde yanında onuda götürdü. acayip bi bölümde herseyıyle ya.
melisandrenın gandalf gibi gelişi falan.
unutulmaz cok anlar var şu bölümde. kimileri için yetersiz gelecektir muhakkak ama benim için cidden efsane oldu.