Gayet iyiydi bence....sonunu hesaba katmazsak :(

Yuhh yani...

Tyrion ve Bran de bi halta yaramadilar.

Karakterleri p.c ettiler maalesef.

ölüleri dirilten, aci tanimayan, insanlarin varligini uzak mesafeden hissedebilen yaratik 24 saat önce ilk kez seks yapan kiz tarafindan katledildi. mantığınıza sokayım D&D...

night king başka türlü öldürülemezdi yanına yaklaşman imkansız en doğru yolla öldürdüler bence suikast ustası arya tecrübesini konuşturdu

night king başka türlü öldürülemezdi yanına yaklaşman imkansız en doğru yolla öldürdüler bence suikast ustası arya tecrübesini konuşturdu

jon snowu 500 metre mesafeden hisseden night king aryayi bir kac saniye icinde oldurmesi gerekiyordu bence

canlilarin dunyasinda suikast ustasi olmak herkesi oldurebilecegi anlamina gelmiyor(du)...

jon snowu 500 metre mesafeden hisseden night king aryayi bir kac saniye icinde oldurmesi gerekiyordu bence

canlilarin dunyasinda suikast ustasi olmak herkesi oldurebilecegi anlamina gelmiyor(du)...

jon sezonun ilk bölümünde aryaya demişti hissettirmeden nasıl geldin falan diye işi biliyor demek ki ya da bi ölünün yüzünü kullanıp mı uçtu üstüne göremedm orasını

jon koşarak geldiği için farketmesi anormal değildi bence.

Hatta izlerken geç farkettiğini düşündüm

Bran'a sadece konsantre oldu orada. Fark ettiysen o an kontrol etiği tüm diğer ölüler stand by moduna geçmişti. Bran bir şekilde o an tüm dikkatini üstüne çekti ki tam kılıcına konsantresini çevirince fark etti arayı.

Bran'a sadece konsantre oldu orada. Fark ettiysen o an kontrol etiği tüm diğer ölüler stand by moduna geçmişti. Bran bir şekilde o an tüm dikkatini üstüne çekti ki tam kılıcına konsantresini çevirince fark etti arayı.

brana bakmasi sadece brana konsantre oldugu anlamina gelmiyor ama. obur oluler theon night kinge saldirirken de kıpırdamıyordu.

sahsen ben night king aryayi normal sartlarda fark etmeyecegine inanmiyorum

brana bakmasi sadece brana konsantre oldugu anlamina gelmiyor ama. obur oluler theon night kinge saldirirken de kıpırdamıyordu.

sahsen ben night king aryayi normal sartlarda fark etmeyecegine inanmiyorum
Theo yu kendisi hal etmek istedi orada zaten. Saniyede işini bitirdi orada zaten.

Jonun karşısında olan ölü ejderha durakladı galiba o aralar.

Night king'in kehanetle kafayı bozduğu falan söyleniyordu hatta ilk bölümde azor ahai olabilecek diye gece bekçisini öldürdüğü incelemeleri yapılmştı. Beni sadece azor ahai öldürecek deyip bu yüzden küçümsedi Arya yı aynı Theonu küçümsediği gibi bence. Sonuçta aryayı yakaladı.

Bran tonca kargaya dragonglassdan hancer takip night kinge Japonlar gibi Kamikaze saldirisi yapamazmiydi?

koskoca 8 sezon beklediğimiz catismada night king tek kelam etmeden öldü be

beyler ben şu an 3.bölümü izliyodum da sitede 2 tane 3. bölüm var acaba geniş bi bölüm mü yoksa yanlışlıkla 4ü 3 diye mi yazdılar

bir de öbür ölülerin kavga ettigini izleyemedik. dovusenlerin tamami wights dedigimiz yaratiklardi mormont kizi olduren yaratik disinda

Hic keyif almadım yaf. Bi de karanlıkta adam secmeyle dizi gecti. Sonu da tırt tı bence

bi ara tazı korkudan donmuştu herif tepkisizdi. lekesizlerin komutanı falan korkudan abartısız baya baya ağlıyordu. lyanna bile çıktı adamların yapamadığını yaptı öleceğini bile bile deve saldırdı son nefesinde yanında onuda götürdü. acayip bi bölümde herseyıyle ya.

melisandrenın gandalf gibi gelişi falan.

unutulmaz cok anlar var şu bölümde. kimileri için yetersiz gelecektir muhakkak ama benim için cidden efsane oldu.
Bence gayet guzeldi ne bekleniyor anlamiyorum bazen mactan sonra seyrettim belki de ondan cok begendim mac rezildi malum

Geri
Üst Alt