- 21 Ocak 2010
- 72.813
- 51.240
- 5.003
4 te 4 yapacağız !o diilde bütün dothrakiler gitti mk dellendim.. kala kala elde unsullideler kaldı.. dragonları çıkar ordudan, bu ordu alamaz kraliyeti falan
cCc Jon Snow cCc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 te 4 yapacağız !o diilde bütün dothrakiler gitti mk dellendim.. kala kala elde unsullideler kaldı.. dragonları çıkar ordudan, bu ordu alamaz kraliyeti falan
dünkü bölümle alakalı bana göre en büyük ve neredeyse tek sıkıntı karanlık mevzusu. izleyiciyi darlamak için kasten yapılmış bişey mi yoksa başka bimevzudan dolayımı yada beceriksizlikmi ne bilmiyorum ama cidden yeri geldi oyuncular seçilemedi istisnasız pek çok kişide bundan şikayetçi. halbuki bölümden önce konusmaları dinledim de miğfer dibini izledik oradan çok örnek aldığımız sey oldu gibilerinden konusmuslardı. izlediklerinden ne çıkardılar bilmiyorum ama buda gece savaşı dünküde öyleydi

Bir iki tane baba karakter öldürseler belki bölüm kurtulurdu da onu bile yapamadilar. Harbiden cok kotu bolumdu.
Tahminimden daha basit oldu olayArya da olur
El sebep: son gunuymus gibi sevisti, son kez gecesiymis gibi yansitildi. bran kiligina girip yaptirdigi silahla night kingin yanina cekip oldurmeye calisacak bence. Bir baska ihtimal brienne onu kurtarir kendisi de jaimenin kollarinda olur tahminindeyim. Tabi bunlardan birinin bile olma ihtimali yuzde 0.00001. Ben olsam boyle yapardim. [SPOILER/]
Brienne
Theon
Tormund
Jorah
Bi de alevli kilicli tek gozlu 9 canli herif
Gelecek bolum olurler tahminen[SPOILER/]
8.sezon boyunca hazırladıkları,milletin altına sıçtırtan karaktere yaptıkları sona bak
İyi ki bitiyor
dünkü bölümle alakalı bana göre en büyük ve neredeyse tek sıkıntı karanlık mevzusu. izleyiciyi darlamak için kasten yapılmış bişey mi yoksa başka bimevzudan dolayımı yada beceriksizlikmi ne bilmiyorum ama cidden yeri geldi oyuncular seçilemedi istisnasız pek çok kişide bundan şikayetçi. halbuki bölümden önce konusmaları dinledim de miğfer dibini izledik oradan çok örnek aldığımız sey oldu gibilerinden konusmuslardı. izlediklerinden ne çıkardılar bilmiyorum ama buda gece savaşı dünküde öyleydi