evet maçta bitti gelelim şimdi haftanın en çok beklenen asıl meselesine.
bakalım bran babasıyla konustuktan sonra kılıcı esas indiren pisikopat bi canavara mı dönüşmüş

bölüm degil sahne sızmıs ızlemeyiniz

herkeşe günaydın veya hayrlı sahurlar son 15'

kalisinin kafa iyice kırıldı son sezonlarda gözler ayrı ayrı oynamaya başladı deliriyor desemde artık rahatlıkla deli kral vol2 diyebiliriz gram sağlıklı kararı yok olmayacak gibide
tahtta jon tehlikesi
bi ejderhanın daha yok edilmesi
melisandeinin öldürülmesi
sersinin tınlamaması
böylece kalisi delirdi ötesi yok zaten 2 tabur askerle kaleyi kuşatmış

sansa dizinin belkide en güzel kadınıdır fakat güzelliği ile aptallığı doğru orantılı

birde hersey bi yana bunlar askeri nereden bulacaklar?

kalisinin kafa iyice kırıldı son sezonlarda gözler ayrı ayrı oynamaya başladı deliriyor desemde artık rahatlıkla deli kral vol2 diyebiliriz gram sağlıklı kararı yok olmayacak gibide
tahtta jon tehlikesi
bi ejderhanın daha yok edilmesi
melisandeinin öldürülmesi
sersinin tınlamaması
böylece kalisi delirdi ötesi yok zaten 2 tabur askerle kaleyi kuşatmış

sansa dizinin belkide en güzel kadınıdır fakat güzelliği ile aptallığı doğru orantılı

birde hersey bi yana bunlar askeri nereden bulacaklar?

Yine iş Arya'da bitecek herhalde

Winterfell'den ayrılışı öyle bir izlenim bıraktı

7 sezon insanları şimdi müthiş işler olacak diye bekletip böyle rezalet bir 8.sezon çekmeyi başarmak hakikaten müthiş bir iş.Bunu yapan senaristleri bulup tek tek madalya takmak lazım.Bizim 3 saatlik Türk dizilerine senaristlik yapanları 8.sezonu çektirselerdi yemin ediyorum daha bir senaryo çıkarırlardı.

Rheagar da gitti, şaka gibi öldü.

Konuşmalarda eski kalite yok ne yazık ki ama seviyorum böyle bölümleri. Sansa senin dilinin ayarını...Varys ortalığı batıracak belli.

Final sezon rezalet gidiyor. Diyaloglar bile berbat dizide. Hint dizileri gibi sürekli boş boş bakışıyorlar bir de. Sanki aceleye gelmiş gibi bir havası var.

İki yıl boyunca ne yapmış bu senaristler ve yönetmenler onu çözmeye çalışıyorum.

Geri
Üst Alt