Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.409
- 3.373
- 2.278
CERCİE = RTE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diplomasiye son derece saygili bir hanim oldugundan avucunun icindeki düsmanin kilina zarar vermiyor. Su 4. bölüm aptalligin zirve noktasi yaw.Tyron'u öldürmek için kiralık katil tutup adamı altına boğup lordluk teklif eden sonra kışyarına gönderen cercei dibine kadar gelen tyronu öldürtmüyor![]()
Yok anlıyorum hacı niye kizildigini da yapacak birşey yok , son sezon en nihayetinde.. illa ki sıkıştırılacak.. O yüzden bardağın boş tarafından bakıp piç etmeye gerek yok böyle sevdiğimiz dizinin bölümlerini..Hocam milletin kızdığı o değil ki 7 sezon kış geliyor diye milleti gazladılar 50 saniye sürmedi kış. Işınlanıp gece kralının öldürülmesi saçmalığına girmiyorum bile. Milyon tane mantık hatası var 2 sene boyunca bunun için mi bekledik
Night kingi yine arya öldürsün sorun değil zaten o.Gelmiş geçmiş en iyi savaş sahneleri yer alacak dediler sadece dothrakilerin ölümü çarpıcı oldu başka da bişey yok.Yok anlıyorum hacı niye kizildigini da yapacak birşey yok , son sezon en nihayetinde.. illa ki sıkıştırılacak.. O yüzden bardağın boş tarafından bakıp piç etmeye gerek yok böyle sevdiğimiz dizinin bölümlerini..
bide o sahne özelinde 1e 1 kombatla öldürülmesi çok klişe olurdu bana göre night kingin, arya yıllarca bu sahne için çile çekmedi miassasin olarak yetişti sonuçta
![]()
aria ve kilic yapan elemanin sahnesi neydi yaw oyle
i'm sure you'll make a lady very happy some day
but im not a lady
bunu yazan adami hbo nasil barindiriyor bunyesinde
hayreis yalnız arya taa 1. sezondan beri sansa evlenip sarayda yaşama hayali kurarken ben lady olmayacağım "its not me" deyip durmuyor muydu zaten direk onu tekrar etmiş oldu kanımca , hatta ormanda nymeriayı görünce de ona bir şeyler söyleyip sonunda kendisiyle gelmeyeceğini anlayınca "its not you" demişti
dogrudur heis ama repligin kendisi tirt
zaten ariayi oynayan aktris de tirt o yuzden karaktere dair hicbir zaman bir ilgim olmamistir. sansa da ayni sekilde
işin ilginci uzun geceyi(kısa sürdü) bitiren kızı bölüm boyu omuzlarda taşıyacaklarına bi köşede tek başına takılmasını iplemedi sözde unutmayan kuzeyliler en çok onu anlamadım
o ayri takiliyodu boyle ne bilim 2011-12 sampiyonluk kutlamalarindaki servet gibi
yani
sunu sorayim dizide iyi birsey var mi sence? tek olan avengers tarzi banal muhabbetler ve yandas karakterlerin olumlerinin cok dramatikmis gibi resmedilmesi. eskiden baba karakterler oldurulur ve ertesi sahnede cay icmeye gidilirdi

Umarım cüce olan benimdirh.b. reyiz
seninle böyle bir ikili olduğumuzu düşünüyorum
![]()