8x4 den sonra dizi tarihin en berbat ve saçmalıklarla dolu 2. bölümü olmuştur. Çoğu kişi de benimle hemfikir heralde ki imdb puanlamasında diğer bölümlere göre inanılmaz düşük puan almış.

IMDb: With Game of Thrones (2011) (Sorted by IMDb Rating Descending) - IMDb (En alta bakın)

Araya 1 sene koyup üzerine çeşitli söylemlerle beklentiyi yükselttiler. 8x1 ve 8x2'de ağır ağır ilerleyip bir anda gazı köklemeye çalışınca şanzıman dağıldı. Son bölümden örnek vereyim; Daenerys yine yakabilirdi şehri ama bunu öyle güzel işlerdin ki kimse itiraz etmezdi. Bu haliyle oldukça yavan ve havada kalıyor. Türlü çeşit teori okuyan, hevesle bekleyen seyirci de bunu mu bekledik diye basıyor 1 puanı. :D

@Arif Çelik

Dany tüm şehri yakıyor. Kel hadımın ihanet ettiğini öğrenip onu idam ediyor. Jamie cerceinin kaçması için yardım edecek oluyor onu da yakalatıyor idam emri veriyor tyron kardeşinin kaçmasına yardım edince bu sefer tyron idam edilecek oluyor. John önce lekesizlerin komutanını sonra danyi kalbinden hançerle öldürüyor. Son ejderha bunu görmesine rağmen johna bişey yapmıyor dany nin cesedini alıp uçarak gidiyor. Tyron öncülüğünde kurulan konsey Brandon Starkı kral ilan ediyor. John kuzeye sürülüyor sınıra.

Neden? Bizde de yok GoT'ta.
yok reıs o anlamda demedım zaten bızde ılgı gören bi program yapılmaya baslanınca reklam arası o yapımı ızlerız ya genelde bu durum onlarda yok sanırım. genede bilmiyorum belki vardır şu ortamlarını görunce acaba oluyormudur dıye merak ettım bı an

@Osman SEDEN

Reyis bu alçak yahudi düşmanı sözde ejderhaların anası milyonların katili ejderhayla bütün şehri yaktı.Bu ejderha 2 dakika soluklanayım nasıl demez? Hiç mi yorulmuyor bu hayvan ne ile besliyorlar bunu acaba

Ned'in kafası kesilirken alkışlayan koyun sürüsünün yanmasına üzülenler görüyorum meh... Umarım Jon kral olarak bitirir ama sızan senaryo doğru çıkacak sanırım.

Ned'in kafası kesilirken alkışlayan koyun sürüsünün yanmasına üzülenler görüyorum meh... Umarım Jon kral olarak bitirir ama sızan senaryo doğru çıkacak sanırım.

İnsanlıktan çıkmayalım çoluk çocuk vardı orada bir sürü masum insan öldü

Geri
Üst Alt