- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.367
- 5.998
Bu Netflixle aralarında ki savaş ne durumda acaba ? İkisinden birine para yatıracak olsam tercihim Hbo olurdu
heralde hbo olur yaw net flix denen sey 50 tane dizi cikariyor 49u bok gbii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Netflixle aralarında ki savaş ne durumda acaba ? İkisinden birine para yatıracak olsam tercihim Hbo olurdu
ortam fazlasıyla hosuma gitti reis mutlaka bi terslik bulmam lazım o yüzden bu gerçekleri düşünemedimhbo parali ztn heis
2 yilda 1 8-10 bolum yayinlanan seye reklam koysalar millet huop der

LOTR ne zaman lotr????heralde hbo olur yaw net flix denen sey 50 tane dizi cikariyor 49u bok gbii
Aga gey bar orası ama sen bilirsinortam fazlasıyla hosuma gitti reis mutlaka bi terslik bulmam lazım o yüzden bu gerçekleri düşünemedim![]()

@Osman SEDEN
Reyis bu alçak yahudi düşmanı sözde ejderhaların anası milyonların katili ejderhayla bütün şehri yaktı.Bu ejderha 2 dakika soluklanayım nasıl demez? Hiç mi yorulmuyor bu hayvan ne ile besliyorlar bunu acaba

İnsanlıktan çıkmayalım çoluk çocuk vardı orada bir sürü masum insan öldü
yanı geymey reis ortam güzel dizi izlerken vurusmıycaz sonuctaAga gey bar orası ama sen bilirsin![]()

LOTR ne zaman lotr????
Amazon'un video platformunda olacak o zamanını unuttumLOTR ne zaman lotr????
Hobbit rezaleti korkutsa da Numenor'un falan işleneceği söylendi heis heyecanlanmamak elde değilbilmem........... ama hobit filmi gibi olcekse yapmasinlar yani
Harita yayınlandıydı galiba en sonHobbit rezaleti korkutsa da Numenor'un falan işleneceği söylendi heis heyecanlanmamak elde değil
Aynen millet gaza geldi ondan sonra ben de geldim valla..Harita yayınlandıydı galiba en son
Şu an buradasınız: S1 B1