kadını bi bölümde mad king e çevirip sokak sokak insan yaktırınca bu salak senaristler sıçmakta zirveye ulaştılar resmen. kadının bu hale gelip halkı yakması için hiç bi motivasyonu yoktu bunun altyapısı oluşturulmadı. dizinin konusunu bağlamak için çok yüzeysel yazmışlar bu sezonu.efsane dizi ne hale geldi

Kitaba gore gitse hala hayattamiydi? Sanki senaristler Jon Snow sevilince degisiklige gitmisler gibi.
Kitaba göre hala hayatta ölmedi çok da güçlü dizide gösterildği gibi ramsey boltonun ordusunun yanında bir avuç askeri var gibi değil.Ramseyin ordusunun 2-3 katı askeri var.Jon kitapta uzun süre sınırda kalıyor bir halta yaradığı yok.Akgezenlerle daha çok münasebet için de oluyor.Bir halta yaradığı yok.Kitapta ki asıl bomba Catelyn Stark diriltiliyor Thoros Of My tarafından sonra sancaksız kardeşliğini ikna edip freylerin çoğunu öldürüyor.

Son düzenleme:
Lesh bir sezonun fena sayilmayan tek bölümüydu o da senaryosundan dolayi degil sadece gözler önüne serdigi dramdan dolayi

GoT‘u benim icin özel kilan entrikalar, o yüksej kalite diyaloglar, aniden yasanan sürpriz gelismeler, hepsi eksik, sirf düz aksiyon yapmislar „bitse de gitsek“ edasinda

Herkesin dört gözle bekledigi final sezonunun icine etmisler resmen

Keske finali baska senaristler yazsaymis veya 2-3 senaryo önerisi alsalarmis

Kitapta anlatılanların çoğu diziye yansıltılsaydı.6-7 sezon daha rahat çıkardı.Çok hızlı bitti dizi.

jon, daenerys‘e karsi neden soguj, bunun hicbir anlami yok üstelik hatuna „seni seviyorum“ demisken

Dany‘nin birden cildirmasi ise ayri bir sacmalik

Her zaman sürpriz hamleleriyle meshur Cersei mal mal dikilip balkondan sehrin yakilmasini izliyor

Karinin iki ejderhasinin oldugunu bildikleri halde, sadece „scorpionlar“ hazirlamjslqr püskürtmek icin haha

Cersei ve jaime‘njn ölüm sahnesi ise ayri bir komedi

Cersei tam Arya‘njn kucagina düsecekken fikrini degisitirip sehirden cikmaya calisiyor wtf

Daha nice nice sacmaliklar var

Bu iki senariste ben olsam bir daha dizi yaptirmam, son sezon resmen icine etmisler, islerini ciddiye almamislar, kafalari güzelken yazmislar galiba son sezonu

Kitaba göre hala hayatta ölmedi çok da güçlü dizide gösterildği gibi ramsey boltonun ordusunun yanında bir avuç askeri var gibi değil.Ramseyin ordusunun 2-3 katı askeri var.Jon kitapta uzun süre sınırda kalıyor bir halta yaradığı yok.Akgezenlerle daha çok münasebet için de oluyor.Bir halta yaradığı yok.Kitapta ki asıl bomba Catelyn Stark diriltiliyor Thoros Of My tarafından sonra sancaksız kardeşliğini ikna edip freylerin çoğunu öldürüyor.
Neredeyse kokunden degistirmisler.

Dağ ne barzo bi herif ya o değilde bu adam dövüşte yara aldı ondna sonra ne olduda böyle yaratıga dönüştü anlayamadım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dornelular zehirle uğraşmayı severler ve Oberyn de mızrağını zehirlemişti. Hatta kitapta sonrasında bunun bir onursuzluk olduğu vs konuşuluyordu. Zehir+qyburn ortaya böyle bir sey cikarmis demek ki.

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana göre bu bölümle sezonu kurtardılar. En sonunda büyük ölçüde beklediğimizi veren bir bölüm oldu. Savaş sahneleri, görsel efektleri ve dram yönü ağır basan çok iyi bir bölümdü. 3. bölümdeki gibi bir senaryo saçmalığı da yoktu en azından. 1, 2 ve 4. bölümler belki de got tarihinin en boş bölümleridir.

Hani yapımcılarda senaristlerde bitse de gitsek tavrında yapmışlar gibi onu ben de aldım. Final sezonu daha iyi olabilir miydi? Kesinlikle. Lakin bu saatten sonra yapacak bir şey yok artık. Eldeki ile avunacağız. En azından bu dizinin karakterine ruhuna uygun bir karamsar sonla biter umarım. Bu diziye hollywood tarzı pollyanna sonu yaparlarsa ağır küfrederim.

baştan başlayıp 6. sezona kadar tekrardan izledim.

Stannis karakale'de iken Sam'a ejderhacamı'nın erderha kayasında çok olduğunu söyledi. Niye kitaptan öğrenmiş gibi oldu 7. sezonda anlamadım.

bir de STannis'in kızı Shreen çok kitap okuyan biriydi. Bu karakterin bu huyunu Gilly'e verecekler sanırım.
Erderhaların Dansı bölümünde Shreen targeryanların kendi arasında taht kavgasına girdiklerini okudu. Erderhalar birbirlerine ateş püskürtmüş falan.
Aynı durum 8.sezonda jon-dany arasında veya tyrion- jon veya dany arasında gerçekleşebilir diye düşünüyorum ( tyrion'un da targeryan olduğu iddası üzerine)

son sezondan önce bazı tahminlerde bulunmuştum. sanırım finalde bu tutmuş olacak.

kaldı bir bölüm. 8/3 de arya ne kadar güçlü,cesur gösterildiyse 8/5 de o kadar korkak gösterildi. Bindiği atı bran warglamıştır diye göstermiş olsalardı keşke ya da son anda ölüm listesinde danyi de yazsaydı.

son sezondan önce bazı tahminlerde bulunmuştum. sanırım finalde bu tutmuş olacak.

kaldı bir bölüm. 8/3 de arya ne kadar güçlü,cesur gösterildiyse 8/5 de o kadar korkak gösterildi. Bindiği atı bran warglamıştır diye göstermiş olsalardı keşke ya da son anda ölüm listesinde danyi de yazsaydı.
renktaş bir bölüm kala dizi hakkında tahminde bulunmak ne doğru bilemiyorum.

kadını bi bölümde mad king e çevirip sokak sokak insan yaktırınca bu salak senaristler sıçmakta zirveye ulaştılar resmen. kadının bu hale gelip halkı yakması için hiç bi motivasyonu yoktu bunun altyapısı oluşturulmadı. dizinin konusunu bağlamak için çok yüzeysel yazmışlar bu sezonu.efsane dizi ne hale geldi
Nasıl yoktu yahu? Jon Snow korkusunu boşuna mı işlediler? Boşuna mı dedi Dany benden korkuyorlar seni seviyorlar diye.

Kadın taht için bi tüpçüye siktirmedi kendini. Sence motivasyonu var mı yok mu?

Misandre yeter.

Yanlız Cersei ve Jami hakikaten öldüler ise... Çok bok bir ölüş oldu.

Sanki Cersei ordan çıkacak gibi. Daha farklı bir son bekliyordum.

Geri
Üst Alt