Cevap: Game of Thrones

buna da mı başlasam ne o kadar çok dizi var ki hangisini izlesem şaşırdım :D

buna da mı başlasam ne o kadar çok dizi var ki hangisini izlesem şaşırdım :D

bence başla. geç bile kaldın .. ben pişman oldum nasıl bu kadar geç izledim diye. dizinin içine giriyorsun karakterlere aşırı baglanıyorsun acayip bir entrika var ortada .. malum sahnelerde gözlerim doldu .. yahu bu dizi introsu için bilez izlenir ! 2. sezon 2012 nisanda sanırsam ben dayanamıyıp kitap okumaya başladım .. okumayan adam okutur valla ..

Diziye başlayacağım bakalım övüldüğü kadar var mı :) Daha önce Prison Break , The Walking Dead , Lost , House dizilerini izlemiştim umarım bu dizide bağımlılık yaratır.

Sibel kekilli'nin 2. sezonda da dizide olacağı söyleniyor. Merakla takip edicez :tiphat:

Bu dizinin bütün bölümlerini 2 günde falan bitirmiştim,bütün isimler aileler falan birbirine girmişti :D Yeni sezonda günü gününe izlemek lazım,sindire sindire :D

tumblr_ls34bxYvdP1qaz0qto1_500.jpg

:D :D :D

[video=youtube;sBrsM_WlfV8]https://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8&feature=player_embedded[/video]

Beyler 2.sezon başladı mı ?

[video=youtube;sBrsM_WlfV8]https://www.youtube.com/watch?v=sBrsM_WlfV8&feature=player_embedded[/video]

zibidi prensin suratının yanarak ekrandan kaybolması hoş bir enstantane olmuş ,

acaba bu video , khalesi hanım ablamızın ejderhaları ile zibidi ve ailesini yakıp küle çevireceğine mi delalet :D

Ulan şu zibidi prensi görünce deliriyorum dizi ve film tarihinde gördüğüm en itici karakterlerden bir tanesi

zibidi prensin suratının yanarak ekrandan kaybolması hoş bir enstantane olmuş ,

acaba bu video , khalesi hanım ablamızın ejderhaları ile zibidi ve ailesini yakıp küle çevireceğine mi delalet :D

Khalesiye can kurban. O saç rengine tapmamak imkansız :D

Geri
Üst Alt