Cevap: Game of Thrones

margaerytyrelltits.gif

Kız ekran başındakileri neredeyse hazırola geçirtecek kadar güzel,herif kızı bulmuş ama kriko lazım.Adaletin bu mu dünya...

kitaba uygun olarak gidiyor savaş izlemek isteyenler 9. bölümü bekleyecekler :)

benjen-stark-1024.jpg

Yav bu reise ne oldu,hiç ses seda yok,ölmedi herhal,ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.(Benjen reis

İleriki bölümlerde yer alabilir bence. Kitabını okumadığım için ne olduğunu bilmiyorum ama ölmüş de olabilir. Duvar'ın öteki tarafına devriyeye çıkmıştı, white walkers denen tiplerle karşılaşmıştır muhtemelen.

İleriki bölümlerde yer alabilir bence. Kitabını okumadığım için ne olduğunu bilmiyorum ama ölmüş de olabilir. Duvar'ın öteki tarafına devriyeye çıkmıştı, white walkers denen tiplerle karşılaşmıştır muhtemelen.

En iyisi kitabınıda okumak,ama reis ilerki bölümlerde dönsün:D

Bence kitabını dizi tamamen bittikten sonra oku, kitabı okuduğunu düşünelim mesela; hayal ettiğin gibi çekemiyorlar diziyi çoğu şeyleri atlıyorlar çünkü bütçe yetersiz oluyor. Hayal kırıklığına uğruyorsun yani. Gelecekte ne olacağını bilmen de içindeki o yeni bölümü bekleme heyecanını azaltır ayrıca.

Bence kitabını dizi tamamen bittikten sonra oku, kitabı okuduğunu düşünelim mesela; hayal ettiğin gibi çekemiyorlar diziyi çoğu şeyleri atlıyorlar çünkü bütçe yetersiz oluyor. Hayal kırıklığına uğruyorsun yani. Gelecekte ne olacağını bilmen de içindeki o yeni bölümü bekleme heyecanını azaltır ayrıca.

Haklısın renktas

Jenerikte Sibel Kekilli yazısını görünce hala kıllanıyorum ben ya alışamadım. :)

Yalnız o Renly'nin iğrenç sahnelerini göstermeseler iyiydi, hemen ileri sarmama rağmen midem kalktı. Türkiye'deki sansürün tek sevdiğim yanı bu, bazı şeylere de sansür olmalı.

3. bölümü bugün bitirdim.Lan Khaleesi'yi bi çölden kurtaramadılar.

OLOM HADİ BİRAZ HIZLANIN LAN.DİZİ ÇOK ÇOK YAVAŞ İLERLİYOR.

Jon Snow bile 2 bölümdür o evde.

3. bölümü bugün bitirdim.Lan Khaleesi'yi bi çölden kurtaramadılar.

OLOM HADİ BİRAZ HIZLANIN LAN.DİZİ ÇOK ÇOK YAVAŞ İLERLİYOR.

Jon Snow bile 2 bölümdür o evde.

Bir de şu oldu o kadar çok krallık çıktı ki hepsi hakkında bilgilendirme yapamıyorlar 1 bölümde mesela dediğin gibi Khaleesi hiç yoktu bu bölümde ki sevdiğimiz bir ablamız kendisi

Bir de kansızın biri ilerleyen bölümler için ölümcül bi spoiler verdi bana.:( Kitaptan mı ne öğrenmiş şerefsiz

Ben de sizin başınızı mı yaksam acaba
troll.jpg

Bir de kansızın biri ilerleyen bölümler için ölümcül bi spoiler verdi bana.:( Kitaptan mı ne öğrenmiş şerefsiz

Ben de sizin başınızı mı yaksam acaba
troll.jpg
Sen nerden duydun bilmiyorum ama Donanım haberde çok var öyle embesiller.Kitabı okudum diye kendini bi b.k sanıyor bazıları.

4.bölümün sonunda ne oldu öyle lan :yikes:

Geri
Üst Alt