Cevap: Game of Thrones

Cüce de zekasını iyice konuşturmaya başladı harbiden her geçen gün iyice saygı duymaya başlıyorum ...

kanınızın kanının sonunu iyi görmüyorum ben .. snowlu bölümleri bekliyorum bende . . şu tyreenin karısına ne olcak onu merak ediyorum . birde arya var tabi :) impede saygı büyük

kanınızın kanının sonunu iyi görmüyorum ben .. snowlu bölümleri bekliyorum bende . . şu tyreenin karısına ne olcak onu merak ediyorum . birde arya var tabi :) impede saygı büyük

Bence khalesi nin yolu açık ya yavruları büyüsün yardırcak valla :)

bana yalnız kalıcak gibi geliyor . ve o ejderleride kaptırır o saf.

asıl stannis yardırcak . adam kara güçleride topladı . reis bir tip .. şu starklarla yaşayan sonra kalesine giden herifin biran önce haritadan silinmesini istiyorum

Ulan o ateş rahibesi.....

Neyse :D

anladık oglum zaten halleri durumlarından direkt sözkesen gibi daliyon :D

Şaka maka sezonun yarısını bitirdik

Taht Khaleesi'nin hakkidir. Gerisi de teferruattir (:

anladık oglum zaten halleri durumlarından direkt sözkesen gibi daliyon :D

Yanlış anlamışsın o zaman.

Karı kltğın teki çıktı, doğurduğu neler yaptı anasını satayım. Hala yaşıyor mu acaba o şey?

Yanlış anlamışsın o zaman.

Karı kltğın teki çıktı, doğurduğu neler yaptı anasını satayım. Hala yaşıyor mu acaba o şey?

dogru anladım .

tabi yaşıyordur tek sıkımlık degildir ki . o karı zaten ilerde alaşagı edicek gibi stannisi

Bu bölümde bir eksiklik hissettiniz mi :D

Yok Joffrey pi.. :D

Khaleesi fena hatun yav.

Bizim Robb'la eversek bunları.

Kaç bölum kaldı la ikinci sezonun bitmesine? Sonra toptan seyretmek daha zevkli oluyor, böyle 1 hafta beklemek çok sıkıcı. :D

Final bölumunde o kızdan drakonlar falan çıkmıştı, sonra ne olacak çok merak ediyorum. Yorumlari bile okumadım la bişey anlamamak için. :D

kardeşim droganlar ölüyor baskın sırasında o kadında tutsak oluyor lannisterlara , hademe olarak göreve başlıyor .

rob savaştan geri çekliliyor .

jofriy aryaya bulup evleniyor sansayla evleniyorlar .

jsnow kurtlarıyla kaçıyorlar dolaşıyorlar herkes onlar arıyor

Geri
Üst Alt