Cevap: Game of Thrones

kardeşim droganlar ölüyor baskın sırasında o kadında tutsak oluyor lannisterlara , hademe olarak göreve başlıyor .

rob savaştan geri çekliliyor .

jofriy aryaya bulup evleniyor sansayla evleniyorlar .

jsnow kurtlarıyla kaçıyorlar dolaşıyorlar herkes onlar arıyor

Lan oğrenmek istesem 1 sayfa geriye gitip oğrenemezmiydim. Yine de sagol. :D

millet bu kadar açık spoiler vermiyorda ondan kolaylık olsun dedim:yenieek:

Spoiler

Ejderhalar gitti işte :(

Spoiler

Son bölüm pek hoşuma gitmedi ya sönük bi bölümdü ...

Genel olarak şuanda 2.sezonun yarısından fazlasını bitirdik hiç umduğumu bulamadım ya ... 1.sezonun fazlasıyla gerisinde kaldı bence bakalım inş kalan bölümlerde coşarlar ...

2.sezonda ilk 3 bölümü izledim, bu bölümler sönük geldi bana, şimdi son 2 bölümün sönük olduğunu okuyunca iyice hayal kırıklığı oldu ben de.İlk sezonu yayınladıkları andan itibaren 1 gün sonra izlerdim merak içinde ama bu sezon o kadar yavan ki merak bile uyandırmıyor dersem yanlış olmaz.

Son bölüm çok iyiydi bence.

Dizi zaten politik dizi; "sönük geçmek"ten anlaşılan savaş veya çatışma sahneleri ise evet, savaş ve çatışma yoktu.

Khaalesi de ne salakmış arkadaş.Gitti ejderhalar.

45 dakika yetmiyor sanki bu diziye.Biraz bizden ilham alsınlar,1.5 saat yapsınlar bölümleri:)

Edit...

Diziye lafım yok aslında seviyorum ama çok uzun ömürlü görmüyorum.Zaten sezonları çok kısa tutuyorlar çekindikleri bir şey var gibi.

Dayanamayıp kitaplarını satın aldım ve şuanda beklemedeyim geldiği gibi direk asılacam kitaplara :D

45 dakika yetmiyor sanki bu diziye.Biraz bizden ilham alsınlar,1.5 saat yapsınlar bölümleri:)

Yalnız kitabın yazarı kadın ya orada bende şüphe başlıyor işte.Kardeşim bir kitabın, senaryonun yazarı kadınsa orada klişe başlar.Çünkü bir zaman sonra her şey birbirini tekrar eder bir de afedersiniz s.çmaya giderken bile aşkı devreye sokarlar.Her şey keskin hatlarıyla ortaya konur.Yok işte Dog lakaplı herif hep böyle Terminatör gibidir,Cüce hep böyle laf sokmaya çalışır,yok kadın şövalye vardır çok asildir vs...

Diziye lafım yok aslında seviyorum ama çok uzun ömürlü görmüyorum.Zaten sezonları çok kısa tutuyorlar çekindikleri bir şey var gibi.

Yazar George Martin adinda Amerikali bir herif. Klise bollugu Amerikali olmasindan kaynaklaniyor olabilir.

TV'ye aktaririken diyaloglari falan degisitiriyorlar biraz ya da kitaptaki her olay konmuyor dizilere, filmlere. Screenplay deniyor galiba o ise.

Evet galiba editliyorlar diziyi,bir senaryo editörü var ama o da erkekmiş:) Ben karıştırmışım.

Son bölüm çok iyiydi bence.

Dizi zaten politik dizi; "sönük geçmek"ten anlaşılan savaş veya çatışma sahneleri ise evet, savaş ve çatışma yoktu.

Bu diziden hiçbi zaman savaş vs beklemedim ilk sezona hayran kalırken savaş vs. yoktu zaten :) dizi genel olarak sönük bu sezon ...

Geri
Üst Alt