Cevap: Game of Thrones

^ su john snow olsede kurtulsak onun hikayesi bok gibi

Nisan'a kadar bekleyeceğiz ne 5 ay'ı ?

sağol alper

Beklediğimin yarısını bulamadım savaş sahnelerinde.200 tane figüran mı bulabilmişler yani yüzbinlerce kişiyi temsil edecek?Lan en azından şöyle geniş bir alanda orduları adam gibi çarpıştırın efektlerle çoğaltın,ona bile uğraşmamış adamlar.Bu kadar bireysel savaş da görmedim(görmedim derken tarihsel filmlerle kıyaslamak anlamında diyorum) bu arada.Bu orduların hiç mi düzeni yok yahu?Saf yok bir şey yok.Herkes önüne gelene dalıyor.

Vallaha Hıncal Uluç gibi hissettim kendimi ama insan Rome'daki savaş sahnesini görünce kesmiyor bunlar.Sonuçta o da diziydi bu da dizi illa Hollywood'dan çıkmıyor böyle işler.

Neyse bekleyelim bakalım finali iyi olur inşallah.Ama dizinin ikinci sezonu ilkinin yanında büyük hayalkırıklığı oldu bence.

lan adamlar en pahali dizi bolumunu yapmislar daha ne istiyon nankör

iAeQ2KJ7L5Azh.gif

100+ gemi patlatti Halfman Halfreis :016: tyrion dat nigga

^

tv'de kaç tane boyle special effect gordun qardesim

@ertug

Beklediğimin yarısını bulamadım savaş sahnelerinde.200 tane figüran mı bulabilmişler yani yüzbinlerce kişiyi temsil edecek?Lan en azından şöyle geniş bir alanda orduları adam gibi çarpıştırın efektlerle çoğaltın,ona bile uğraşmamış adamlar.Bu kadar bireysel savaş da görmedim(görmedim derken tarihsel filmlerle kıyaslamak anlamında diyorum) bu arada.Bu orduların hiç mi düzeni yok yahu?Saf yok bir şey yok.Herkes önüne gelene dalıyor.

Vallaha Hıncal Uluç gibi hissettim kendimi ama insan Rome'daki savaş sahnesini görünce kesmiyor bunlar.Sonuçta o da diziydi bu da dizi illa Hollywood'dan çıkmıyor böyle işler.

Neyse bekleyelim bakalım finali iyi olur inşallah.Ama dizinin ikinci sezonu ilkinin yanında büyük hayalkırıklığı oldu bence.

Dizi için fazla bile o patlamalar felan.

@Alper

Senden spoiler isteyen mi oldu ne dallama adamsın yahu.Bu saatten sonra hayatta izlemem bu diziyi.Adam gelecek sezon için spoiler verdi lan OHA

2. sezon beni fazlasıyla tatmin etti. hatta savaş sahneleride sıktı ki böyle biri dizi olmadıgı için .. manyak bir dizi gerçekten hayranıyız .. fakat 2. sezonda ejdarhalara agırlık verilcegini düşünmüştüm herkes gibi .. artık 3 ' e ..

@Hakkı tekrardan baktım o adamlar Stannis'in adamları.Şapkalarından belli.Çaktırmadan kaçırırlar şehirden Stannis'i

lan adamlar en pahali dizi bolumunu yapmislar daha ne istiyon nankör

^

tv'de kaç tane boyle special effect gordun qardesim

@ertug

Zaten bu gemi sahneleri olmasa daha beter şeyler yazardım.Buralar biraz kurtardı savaşı.

Bütün parayı gemi sahnesine harcamışlar zaten. Figüran sayısı bile çok azdı. :)

@Hakkı tekrardan baktım o adamlar Stannis'in adamları.Şapkalarından belli.Çaktırmadan kaçırırlar şehirden Stannis'i

stannis kurtulursa yine pekte bisey degismez gibi adam öldü sayilir bu saatten sonra.

lannisterli kodomanlar baratheon isimli adam birakmadi lan resmen.

Stannis kurtulsa ne olur. Savaş alanında onuruyla ölsün daha iyi.

stannis come back yapıcak. çok net. fakat ölmesin imp

Imp ölmez merak etmeyin,bu kadar önemli karakter böyle bir şekilde zaten gitmez diziden.Ekşisözlük'ten biraz okuyayım dedim fena bir spoiler aldım o yüzden de söylüyorum.

Imp'in kafa ortadan ikiye ayrıldı sandım o çizgiyi görünce :o

ulan ekşi sözlüktelerin ta ben . gitmişler -spoiler** robb ve annesinin dügünde ölecegini söylediler

bende çok pis bi spoiler okudum yaw geçen gun

::::::;

ahanda veriom

khaleesinin ruhuna el fatiha

/spoiler

Geri
Üst Alt