Cevap: Game of Thrones

3 ejderha var ve onlara binmek için de 3 kişi lazım. İşte o geri kalan 2 kişiyle ilgili güzel bir tahmin okudum. Şunlar bi büyüse ne güzel olacak.
bende merak ediyorum 3.kitabı bitirdim ama yoktu cevabı inş. 4 kitapda bulacağim cevabı :D

Arya :(

untitled-5ocjog.gif

gözümden adeta ikiz kulelerin düştügü gibi düştü

Sonunda getirdik kışı Allah'a şükür :happy0025:

Finali izledim reyizler geldi sonunda :lol:

Edit:Bu arada Jaqen neymiş lan öyle oha:ayatollah:

Bu Arya ve Sansa arasında 1 yaş fark varmış lan :yikes:

Mavi gözlü zombi reyiz tahta otursun elindeki buzu da sarı velede monte etsin.

şu yabancıların diziye 6 ila 1 yıl ara vermelerine sinir oluyorum, eyvallah, kaliteli diziler yapıyorsunuz ama kardeşim nedir bu uzun süreli molalar, bir de dizi devam ederken 2 hafta olsun 1 ay olsun ara verirler, adamı deli ederler, bizim dizilerin bu yönü güzel (tek yönü aslında) 3 ay tatil tamam gerisin geriye devam :)

Çok basit sebepleri var. Dizilerin uzun süre ara vermesinin sebebi en başta oyuncuların sözleşmeleri; kimisinin film çekimi, kimisinin başka bir dizi anlaşması, reklam anlaşması olabilir(Ülke ülke gezer) ve ya bazıları tatil planı olabilir. Ayrıca bunlar kolay çekilebilen şeyler değil pahalı yapımlar, kalabalık organizasyonlar herkesin kendine göre anlaşmaları var. Türkiye deki gibi bir tane kamera bulan dizi çekmiyor.

Ve dizi devam ederken ara verilmesinin sebepleri de var; planlanmış dizi anlaşmaları olabilir, yani yeni diziler başlamış olabilir, ve ya o dizinin yapımcısıyla TV kanalı öyle anlaşmış olabilir yani gene hepsi planlı bir takım şeyler. Plansız durum sadece reytingler den dolayı dizinin yayından kaldırılması olabilir ve ya oyuncuların hastalıkları, bunların dışında olanlar onlarda her zaman planlıdır.

10 numara finaldi. Ben tatmin oldum.

Stark'ların(ana-oğul) 18.000 kişi bir sezon boyunca ormanda piknik yapması hariç sonunda bir şeyleri nihayete erdirdiler.Yalnız o ejderhalar daha yavruyken böyleyse büyüyünce nasıl olacaklar merak ediyorum.

şu warlock çok basit öldü ama fazla reis bölümdü. işin yoksa bekle tadı tamagında onca ay.

jagen muazzam bir üstad

ayrıca tyrion'un intikamı feci acı olcak ben söylim şimdiden

İşler rayına oturdu, gerçi geçen sezon finalinde de öyle diyorduk ejdarhaları görünce.

Artık kıvamına geldi dizi :)

Stark ailesine yakışmayacak hareketler. Kuzey'in Kralı Arya'yı uyarmalı.

ula bir hafta bekleyemiyoruz adamlar 10 ay diyor iyimi :(

Geri
Üst Alt