Cevap: Game of Thrones

Çok kötü beyler ilerde hiç güzel şeyler olmuyor:sad007:

şu yabancıların diziye 6 ila 1 yıl ara vermelerine sinir oluyorum, eyvallah, kaliteli diziler yapıyorsunuz ama kardeşim nedir bu uzun süreli molalar, bir de dizi devam ederken 2 hafta olsun 1 ay olsun ara verirler, adamı deli ederler, bizim dizilerin bu yönü güzel (tek yönü aslında) 3 ay tatil tamam gerisin geriye devam :)

Bu gene iyi.Sherlock 1 sezonu 3 bölüm.Ondan sonra 1 sene bekle. :asd:

Bizdeki diziler her hafta yayınlanır her biri nerden baksan reklamlarla 2 saat sürer adamlar 10 bölümlük dizi yapıyo 10 ay ara veriyo.Ama sezon finali fenaydi hani. 10 ay beklenmez kitaplarını almak şart oldu

O joffrey var ya; kesin fenerli şerefsiz .. çok kılım ona...

Uzun sezon araları iyi olmuyor, kitabına başladım. Türkçesini bulamadım ingilizcesini okuyorum. Spoiler isteyene verebilirim.

O joffrey var ya; kesin fenerli şerefsiz .. çok kılım ona...

Uzun sezon araları iyi olmuyor, kitabına başladım. Türkçesini bulamadım ingilizcesini okuyorum. Spoiler isteyene verebilirim.

Psikopatlik ve tip acisindan Joffrey Lugano'ya , dedesi Tywin de kurnazlik yonunden Ali Sen'e benziyor.

Aziz Yildirim'dan anca Theon Greyjoy olur. Zaten yaptigi konusma da Yildirim'in Terim'e ozenip soyunma odasinda yaptigi konusma gibiydi.

Çok basit sebepleri var. Dizilerin uzun süre ara vermesinin sebebi en başta oyuncuların sözleşmeleri; kimisinin film çekimi, kimisinin başka bir dizi anlaşması, reklam anlaşması olabilir(Ülke ülke gezer) ve ya bazıları tatil planı olabilir. Ayrıca bunlar kolay çekilebilen şeyler değil pahalı yapımlar, kalabalık organizasyonlar herkesin kendine göre anlaşmaları var. Türkiye deki gibi bir tane kamera bulan dizi çekmiyor.

Ve dizi devam ederken ara verilmesinin sebepleri de var; planlanmış dizi anlaşmaları olabilir, yani yeni diziler başlamış olabilir, ve ya o dizinin yapımcısıyla TV kanalı öyle anlaşmış olabilir yani gene hepsi planlı bir takım şeyler. Plansız durum sadece reytingler den dolayı dizinin yayından kaldırılması olabilir ve ya oyuncuların hastalıkları, bunların dışında olanlar onlarda her zaman planlıdır.

mantıklı ama yine de sinir bozucu bir durum

sezon finali fena değildi, o son sahnede acayip tırstım he, gece izlemenin de etkisi var tabi, böyle olmayacak, kitaplarını almayacağım diyordum ama dayanamacağım, bu arada Arya candır, ne yapsa yakışır :D son olarak Jagen :/

Kardeşim şu kitabını okuyanlar ya da spoiler okuyup diziyle ilgili bilgilenenler rica etsem bildiklerini içlerinde saklasınlar.Birisi bir şey sorarsa da özelden yazsınlar.Bundan sonra böyle ricalı bir mesaj da yazmam canım sıkılmaya başladı çünkü.İpini koparan buraya gelip milletin zevkinin içine etmeye uğraşıyor.

Kardeşim şu kitabını okuyanlar ya da spoiler okuyup diziyle ilgili bilgilenenler rica etsem bildiklerini içlerinde saklasınlar.Birisi bir şey sorarsa da özelden yazsınlar.Bundan sonra böyle ricalı bir mesaj da yazmam canım sıkılmaya başladı çünkü.İpini koparan buraya gelip milletin zevkinin içine etmeye uğraşıyor.

Benim için yazdıysan, söylediğim şey spoiler değil.

vlcsnap-2012-06-04-10h51m44s109.png

Bu abi estirecek 3. sezonda :happynew:

Bir de o herifler duvara yürürken bir tek bu mavi gözlüydü.

Diğer elemanlar ne yav ? Zombie mi hepsi :D

Sınavlar vs sebeblerdendir son 2 bölümü izleyemedim.Aboo fırtınalar kopmuş herhalde son 2 bölümde.Kim la bu mavi gözlü dayı.

White Walker işte olm, taa 1.sezonun ilk bölümünde çıkmışlardı ortaya. 20 bölümdür beklediğimiz an geldi :)

Bu abi Jon Snow'un amcası değil mi?Onunda yanlış hatırlamıyorsam siyah atı vardı saçları falan uzundu.

ne alaka adam white walker

-----------------

3'u sezonu izlermiyim bilmiyorum çunku harbiden dizi çok boka bagladi bu sezon. battle of kings landing disinda soyle adam gibi bolum çikartmadilar. john snow khaleesi theon gereksiz kisiler SPOILER gerçi khaleesi 3u sezonda olecek/ ve starklarda ne yapiyor belli degil. arya desen bir sezon ayni yerde gerçi jques reyiz bi adam. sibel kekilliyide gordummu içim bulaniyor.

sogudum diziden kisacasi çok lagaluga yapiyolar

Bu arada bu Starkların şehrinin yakılması olayını anlayamamıştım biraz araştırdım zaten anlamamamız gerekiyomuş.3 sezonda açığa kavuşturulacakmış burası :)

Geri
Üst Alt