Cevap: Game of Thrones

direkt seri abi . 1. kitabı aldım aynen 1. sezon . kitaplara baglı gidiyorlar .

1. sezon budur
scaled.php

Ha bu var bende de ama kapağına Sean Bean üstad olanı.

2. kitap=2. sezon

3. kitap=3. sezon şeklinde bir denlik mi söz konusu yani?

benim bildigim öyle ama alan vardı abi burada sen onlarada sorda net olsun kafanda

Hakkaten Greyjoy ve korsanlara ne oldu kaleyi yakıp kaçtılar diye anladım ben ama olay farklı mı?

Bu arada kuzeyde bir şekil ölen herkes o walker'lara katılıyor sanırım o yüzden bedenleri yakıyorlar. Jon Snow'a kalkıp peşine düşsün istemezsin demişti eleman.

Dolayısı ile amcası da olabilir yani mantıklı.

Sonda çıkan mavi gözlü amca, dizinin en başındaki sahnede vardı yanılmıyorsam.

Ak yürüyenler mevzusu çok sürmez gibi geliyor.Onları bir şekilde hallederler:o

white walkers 2 1 ejderhaya bakar

heralde saygılı olanları öldürmüyorlar . ilk bölümde ölmeyen tip temkinli , artislik yapmayandı.

onur'un dedigi ilk bölüm için mantıklı

Hakkaten Greyjoy ve korsanlara ne oldu kaleyi yakıp kaçtılar diye anladım ben ama olay farklı mı?

Bu arada kuzeyde bir şekil ölen herkes o walker'lara katılıyor sanırım o yüzden bedenleri yakıyorlar. Jon Snow'a kalkıp peşine düşsün istemezsin demişti eleman.

Dolayısı ile amcası da olabilir yani mantıklı.

Hay yaşa ya.Bende aynısını dedim de ezdiler resmen beni. :asd:

LAN HAKKI ben de diziden spoiler sandım okudum anasını satayım, hay senin kafana ya. Whitewalkerlar zaten ölen cesetler oldukları için hepsi geçmişten olacaklar da ben sanmıyorum Benjen olacağını o abinin, bayağı yaşlı ve bilge gözüküyor keza :D

Hakkı'ya katılıyorum yalnız dizi hafiften baymaya başladı, gittikçe genişletiyorlar senaryoyu ve 1 saate sığmıyor yani, başka açıklaması yok.

Ejderha vs White-Walker olacak sonunda. White-walkerları da sadece ateşle öldürebileceğimiz için insanlığı ejderhalar kurtaracak. Pek zor bir denklem değil aslında düşününce.

Kitapları okuyanlar 3. sezonun çok acayip olacağını söylüyorlar. 2. sezon geçiş dönemiymiş.

sağdan soldan çok spoiler okudum ileriki sezonlarla ilgili ama bunların içinde ejderhaların neler yapacağına dair pek bir şey yoktu. Kitabı okuyanlar bana özel mesaj yoluyla spoiler verirlerse süper olur :lol:

kitabı en geç pazartesi alıcam da, şimdi bu 2 sezon sadece 1. kitabı mı anlatıyor, yoksa 2. kitaba da geçiş var mı? çünkü 2. kitabı Türkiyede 2'ye ayırmışlar. ona göre toplam 2 veya 3 kitap almam gerekecek ilk etapta.. :D

kitabı en geç pazartesi alıcam da, şimdi bu 2 sezon sadece 1. kitabı mı anlatıyor, yoksa 2. kitaba da geçiş var mı? çünkü 2. kitabı Türkiyede 2'ye ayırmışlar. ona göre toplam 2 veya 3 kitap almam gerekecek ilk etapta.. :D

Ben de üzerinde Sean Bean resmi olan Taht Oyunları kitabı var tuğla gibi, son chapter, 1. sezon finali.

sağdan soldan çok spoiler okudum ileriki sezonlarla ilgili ama bunların içinde ejderhaların neler yapacağına dair pek bir şey yoktu. Kitabı okuyanlar bana özel mesaj yoluyla spoiler verirlerse süper olur :lol:

Herhalde ejderhalar ortalığın anasını ağlatırlar.Küçücük halleriyle büyücüyü öldürdüler. :D

Abi alakasız olacak ama Silmarillion var mı sende?

Okuduysan yayın evi neydi? Tavsiye eder misin?

Bir kaç yayın evi var da bazıları önerilmiyor çeviri açısından

Vardı da arkadaş yürüttü, bu dediğim 10-11 sene önce falan hangi basım falan unuttum tabii.

Silmarillion, fantazi edebiyatına düşkün değilsen uykunu getirebilir hele ilk bölümleri.

Okumadıysan Ejderha Mızrağı Destanı'nı öneririm bu tarzda.

Vardı da arkadaş yürüttü, bu dediğim 10-11 sene önce falan hangi basım falan unuttum tabii.

Silmarillion, fantazi edebiyatına düşkün değilsen uykunu getirebilir hele ilk bölümleri.

Okumadıysan Ejderha Mızrağı Destanı'nı öneririm bu tarzda.

Yüzüklerin efendisi kitaplarını okudum da öncesine de el atmak istiyorum.Onlar olmazsa da Game of thrones'a el atarım.

Dediğin kitabı da yazdım bir kenara huma destanı olarak geçiyor sanırım.

Game of Thrones, Silmarillion falan ağır kitaplar.

Ejderha Mızrağı esasen çoook uzun bir seri ama ana kitapları var. Huma Destanı 100 tane kitabından biri onlar önemsiz kitaplar ben sana okuman gereken sıra ve önemli kitapları söylerim istersen. Ejderha Mızrağı (Dragonlance) fantastik edebiyatın temellerinden sayılır. Bizim zamanımızda sadece 3 kitabı vardı devamı için ingilizcelerini alırdık, öyle gelişti dilimiz.

Geri
Üst Alt