Cevap: Game of Thrones

Dili ağır falan ama ben alacam galiba abi ya.Arkadaş Morgoth diyor şöyle böyle diyor,ben bilmiyorum hiç birini.Hikayeyi tamamlamak adına alınmalı :D

J.R.R.Tolkien Serisi Özel Set (6 Kitap) - Kitap - Hepsiburada.com

Şunun siparişini vericem galiba

Game of Thrones'un da kitaplarını dizi seyri mahvolmasın diye almayabilirim.

Senin seriye de bu 6 tanesi bitince geçerim.Baya geniş gözüküyor çünkü

Dili ağır falan ama ben alacam galiba abi ya.Arkadaş Morgoth diyor şöyle böyle diyor,ben bilmiyorum hiç birini.Hikayeyi tamamlamak adına alınmalı :D

J.R.R.Tolkien Serisi Özel Set (6 Kitap) - Kitap - Hepsiburada.com

Şunun siparişini vericem galiba

Game of Thrones'un da kitaplarını dizi seyri mahvolmasın diye almayabilirim.

Senin seriye de bu 6 tanesi bitince geçerim.Baya geniş gözüküyor çünkü

Önyargılıyım belki bilmem oradaki kitaplardan Hobbit ve Silmarillion dışında diğer 4'ü bildiğim kadarı direk J.R.R'ın değil. Oğlu Christoper Tolkien'in babasının notlarını derleyip yaptığı esasen biraz para amaçlı kitaplar.

Ben okumadım ama belki de çok güzelledir ama bilmiyorum :)

Güzel bu konulara Özgür reis hakim. Birkaç güne sorularım olacak sana yakında. :)

5 bolum izledim pek bişey anlamadım bıraktım. ama guzel dizi kaliteli oldugu belli

Bu jaqen ne şekil bişey lan,tek başına krallığı indirir valla :D

Not:Kitabı okuyanlar "la zaten indirecek la xD" ya da "olm ilerde ölecek o zaaa xd" tarzı yazılar yazarlar ya da imalar kullanırlarsa ağır söverim :ask:

Abi alakasız olacak ama Silmarillion var mı sende?

Okuduysan yayın evi neydi? Tavsiye eder misin?

Bir kaç yayın evi var da bazıları önerilmiyor çeviri açısından

Yayın evini hatırlamıyorum ama Silmarillion efsanedir. Balrog orduları var düşün artık:tiphat::tiphat:

Bir de gri limanlar neresidir, elfler nereye gidiyor, zamanında neden orta dünyaya gelmişler, insanlar nasıl yaratıldı, cücelerle elfler arasındaki husumetin sebebi nedir gibi sorularına da cevap bulabilirsin.

cok saglam dızı 3.sezon beklıyorum bıtırdım :yenieek:

bu nasıl dizi lan :D az önce 1.bölümünü izleyeyim dedim bebek gibi kız ordu uğruna caniyle evlendiriyorlar kralın oğlu kraliçeye basıyor cüce çıtırları götürüyor felan değişik geldi :D

Çok güzel bi dizi ama asıl aksiyonun olacağı kısımda sezon finali yapılmıs ve yeni sezonun 2013 nisanda olacağı söylenmişti.1 yıl beklemek.Peh.

bu nasıl dizi lan :D az önce 1.bölümünü izleyeyim dedim bebek gibi kız ordu uğruna caniyle evlendiriyorlar kralın oğlu kraliçeye basıyor cüce çıtırları götürüyor felan değişik geldi :D

Khal Drogo adamın hasıdır.Evet ilk bölümlerde khal çatur çutur yapıyo ama bir kaç bölüm sonra adamı gör sen.

Geri
Üst Alt