Cevap: Game of Thrones

Ben de ilk kitabı okuyayım dedim ama daha en başta kralın ziyaretine kadar gelebildim, acayip boğucu oldu sıkılıp bıraktım :o Aslında hep önce kitapları okur sonra dizi-filmi izlerdim ilk kez tersini yapayım demiştim hüsran oldu :D

Bu diziyi sorunsuz izleyebileceğim bir site pls kardolar pm .

dizi-mag

La izle izle sonunda Tarık Mengüç çıksın :lol:

Bu dizi bir harika genşler , 2.sezonu şimdi bitirdim o neydi laaaaayn hala titriyorum :))

dizi gercekten harikaymis! acayip sardi beni :)

2. sezonu simdi bitirdim.

3. sezon ne zaman cikiyor acep bilen var mi?

Bitabi da kesinlikle okumak lazim. Dediginiz gibi o kadar cok karakter var ki dizide, insan izlerken isimleri anilinca "bu da kimdi" diyor..

Neler olacak bilmiyorum ama bence Daenarys Targaryen (ejderha anasi) sonunda demir tahta oturacak :)

Bekle bekle bir hal olduk be, sıkıntıdan 4. kitabı bitireceğim ondan korkuyorum :D

Son yılların en sevilen dizileri arasında yer alan Game of Thrones'un yeni sezonuna sayılı günler kaldı. 3. sezonu 31 Mart tarihinde yayınlanacak diziyle ilgili yeni gelişmeler var. Hikayenin yaratıcısı George R.R Martin, hikayenin geçmişini anlatan halini yani dizini Prequel'inin gelebileceğini belirtti. IGN ile röportaj yapan George R.R Martin, Westeros dünyasında 100 yıl öncesini anlatan bazı kısa hikayeler yazdığını belirten yazar, Dunk ve Egg isimli iki karakterin maceralarından bahsetti.
sisman.jpg

Toplamda 7 kitap olarak planlanan Game of Thrones, bu kitapların dizileştirilmesinden sonra ya da ara bir dönemde bu hikayelerle karşımıza çıkabilir. Bakalım dünya çapında bir izleyici kitlesine sahip Game of Thrones gelecekte karşımıza nasıl çıkacak.

Hasretinden öldük Khaleesi :)

Başlasın artık, telef olduk beklemekten :)

Yeni sezonun 1. bölümünden

[video=youtube;RWyeCEQmAG0]https://www.youtube.com/watch?v=RWyeCEQmAG0[/video]

manyak bır dızı beklıyorum baslamasını hatta ılk bolumden baslayabılırım

3. sezona başlamadan önce en baştan izlemeyi düşünüyorum zaten soy ağaçları vs. oldukça karışıktı iyice unuttum kim kimdi neyin nesiydi :asd:

Ynt: Game of Thrones

Ulan verdiginiz spoilerlar tapatalktan gozukuyor :mad: 3.sezonu izlemeye gerek yok artik :mad:

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

+Ne vereyim Khaleesi'ye

-Ordu vereyim Khaleesi'ye

+Ne vereyim Khaleesi'ye

-Ordu vereyim Khaleesi'ye

Geri
Üst Alt