Cevap: Game of Thrones

Bayık bir bölümdü.

Her köşeden bi karakter çıkıyo yeter lan kafa beyin kalmadı bende :o

Fena değildi bu bölüm.

[GG]Khaleesi ve Imp olmayınca akmıyor bölümler ya :) (isimlerini yazamadığım için böyle yazıp geçiyorum :D ) Warg muhabbeti ortaya çıktı tek kayda değer gelişme bu oldu. Finali merak uyandırdı.[/GG]

[video=youtube;jgwuSuAUPJg]https://www.youtube.com/watch?v=jgwuSuAUPJg[/video]

''Dude'' deyişe bak ya :o

Ejdarha anayı kim götürüyor diye merak edip baktım Seth Macfarlane hırbosu ile berabermiş.

emilia-clarke-seth-macfarlane-lunch-lovers-mels-diner-03.jpg

Beklediğimize değmeyen iki bölüm..3.bölümde ejderha ana canlandıracak diziyi sanırım

Mükemmel gerçekten ya

[GG]Şerefsiz kral katilini İnş ellerinden kaçırmadan Kuzeydeki Krala teslim ederler :cool:[/GG]

Yapim, cekimler falan cok iyi ama bu turden dizi seven kitlenin beklentilerini tam karsilamiyor bence. Daha cok duello ve savas sahnesi olmasi lazim. Ikinci sezonun begenilmemesinin sebebi de bence bu. Tamam entrika, kurgu vs. iyi ama kesmiyor.

Kitaplarin yazari Amerikali degil de Ingiliz olsaydi entrika/aksiyon orani ayarinda olurdu. Bu haliyle Ser Barristan tekrar ortaya cikar mi, Robb ile Jamie'nin duellosu olur mu diye beklerken heriflerin yiyismesini, kundaklik bebek dogranmasini, manyak kralin sadistliklerini, cucenin ona buna laf sokmasini izliyoruz.

sonuç olarak yazar diziye uyarlanacağını düşünmeden yazmış.starklar şu ana kadar hiç savaş kaybetmiyor ama babaları ölüyor,dört cocuğuda cok zor durumlara düşüyor ve evleri yanıyor.diğer aile üyelerine ne olacağınıda ilerleyen zamanlarda göreceğiz.lenisterlerse savaş alanında olağanüstü beceriksiz olmalarına ve her yerde starklardan sopa yemelerine rağmen şu anda ülkenin hakimi durumunda.yazar başka bir şey anlatıyor yani.görsel sahneler daha fazla olsa biraz daha ilgi uyandırabilirdi elbette ama game of thronesin büyük ilgi görmesinin sebebi kesinlikle kurgusu.

cersei lannister'e bitiyorum...

sanirim 300'de de oynamisti :ask:

Geri
Üst Alt