Cevap: Game of Thrones

[gg] catalyn megerse ışıgın tanrısıymış ve geri gelcek bütün frylerin icabına bakıcak. kahalessi tahta oturamıcak. imp hem babasını hem joffreyi öldürücek. crossbow ile babasını. stannis bütün gece yürüyenleri öldürcek.starkların çogu ölcek.vardı daha unttum şimdi [/gg]

Jon Snow ? Bir de Warg olan felçli Stark ?

Kitaptan spoiler vermeyin pıçaklarım hepinizi :sad007:

Snow o kızı orda bıraktın, yüreğimi dağladın :sad007:

Bu sezonun en etkileyici bölümlerinden biriydi. Gitti dağ gibi oğlan. İnşallah şu Arya'dan bir cacık olur da intikam izleriz biraz. :)

olm gelecek sezonlardan spoiler falan vermeyin

valla konuya girmeye korkuyorum karsima spoiler cikacak diye :D

Gelecek yılların spoillerinin başına ileriki bölümler içindir diye yazsanız arkadaşlar.Az önce ben bir şey okudum.Beyin error verdi.

Yazdığıma yazacağıma pişman oldum.Ben sadece son bölümden bir kaç enstantane tarzında cümle yazdım.Millet gelecek sezonun bile özetini çıkarmış kitaptan.Biride bana küfür yemeye hazır ol demiş.Ben sadece Robb Stark'ın ölüm nedeninde annesinin hatası olduğunu yazmıştım.Herifçioğlu Catelyn ışığın tanrısı tekrar dirilecek yazıp dizinin içine ediyor suçlu biz oluyoruz arkadaş...:mad:

Yazdığıma yazacağıma pişman oldum.Ben sadece son bölümden bir kaç enstantane tarzında cümle yazdım.Millet gelecek sezonun bile özetini çıkarmış kitaptan.Biride bana küfür yemeye hazır ol demiş.Ben sadece Robb Stark'ın ölüm nedeninde annesinin hatası olduğunu yazmıştım.Herifçioğlu Catelyn ışığın tanrısı tekrar dirilecek yazıp dizinin içine ediyor suçlu biz oluyoruz arkadaş...:mad:

renktaş spoilerlara bakman bizim suçumuz mu. şimdi agır spoiler verdin

boşver o zaman keyfine bak ben robb ve annesinin ölcegini biliyordum ama gene izlerken etkilendim

Evet yapacak birşey yok artık.Yanlız ben George R.R.Martin'in yerinde olsam ne yapar ne eder kitabın sonunda Jhon Snow ve Daenerys Targaryen'in bir aşka yelken açmasını sağlardım.:)

targaryanın yavuklusu naharis

Jon'un önü açık. Onun kaderinde kral olmak var.

Geri
Üst Alt